T. Šilhánek 32. (p.)
T. Zelený 53.
M. Valeš 84. (p.)
3:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice po přestřelce s Hradcem odešly ze zápasu bez bodu


Branky


32. T. Šilhánek (p.) , 53. T. Zelený , 84. M. Valeš (p.) - 1. M. Myška , 17. M. Dufek , 25. M. Dufek , 41. J. Šubrt , 86. A. Monhart (vl.)
11

Zdemyslice jsou namočeny v sestupových vodách a potřebovali dnes nutně bodovat, aby nemusely spoléhat na to, že se to za nimi nějak upeče. Nezvládly však první poločas, který prohrály s Hradcem vysoko 1:4 a tento náskok se jim už nepovedlo v druhém poločase stáhnout

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo vidět pět branek - čtyři v síti domácích

Důležitý zápas domácí nezvládli. Do zápasu vstoupili velmi špatně. Než si diváci koupili první pivo, tak domácí prohrávali. Myška se protáhl kolem dvou obránců a střelou přes celou bránu trefil přesně šibenici - 0:1 a to běžela teprve první minuta zápasu! V 17. minutě brankář Hradce chytil dlouhý centr a hned dlouhým výkopem našel Dufka – ten si míč skvěle zpracoval, potáhl až do vápna a bombou pod víko dal druhou branku hostí - 2:0 a studená sprcha pro domácí! Až pak si vytvořili první šanci i domácí. Prudký centr před branku Kosť jen vyrazil a Valeš zakončoval do odkryté branky, všichni už se radovali, ale Müller stihl vykopnout míč z brankové čáry - třeba by se zápas vyvíjel úplně jinak. V 25. minutě utekl po křídle Myška a připravil jednoduchou pozici Dufkovi na malé vápno - Dufek si se šancí poradil náramně a navýšil skóre zápasu na 0:3! V 32 minutě zahrál rukou ve vápně hostující Skala a následnou penaltu proměnil Šilhánek i když si Kosť na míč šáhl, nedokázal mu zabránit v cestě za brankovou čáru - snížení z kopačky domácích na 1:3! V 41. minutě krásnou přihrávku za obranu Lihma, využil pěkným náběhem Šubrt a nedal domácímu Kotorovi šanci - 1:4! V poslední minutě mohl dát pátou branku Myška, ale trefil jen dobře postaveného Kotoru, a tak se šlo do kabin za stavu, který byl poměrně velmi krutý pro domácí hráče.

Dvě branky domácích už zápas nezvrátily

Druhý poločas Hradec nebyl až tak aktivní - přeci jenom měl nahráno z prvního poločasu, a tak to byli právě domácí, kteří zlobili. V 53. minutě měli však velkou šanci hosté, ale Hrdina nedal a hned z protiútoku domácí Zelený na dvakrát překonal Hradeckého gólmana - 2:4 a super vstup do druhého poločasu pro domácí! V 65. minutě Kosť vyrazil gólovou střelu Polívky. Drama připustil Liebl, který fauloval ve vápně domácího hráče a sudí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil domácí Petr Valeš a s přehledem proměnil - 3:4! A drama bylo na světě. Jenže o dvě minuty později po centru Andrleho šel do míče důrazně Michal Dufek s Alešem Monhartem a první jmenovaný donutil domácího borce si dát vlastní branku, která asi definitivně pohřbila naděje domácích na srovnání. Ještě v závěru Kosť vytáhl krásnou střelu Polívky z deseti metrů, ale to bylo vše, co bylo v zápase vidět.



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Jiří Skála: Dnes jsme skvěle vstoupili do utkání ,dali jsme brzo branky. Hráli jsme dobře. Jenže jsem pak zbytečně udělal penaltu a domácí se dostali do hry. Pak jsem ještě udělal chybu před druhou domácí brankou a připustili jsme zbytečné drama. Ale tým mne dnes podržel a utkání dobojoval. Dnes jsme hráli dobře. Muž utkání brankář Michal Dufek, který hrál v útoku.



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - A. Monhart [-] , T. Lang [-] , T. Šilhánek [-] (46. R. Čimera [-] ) , T. Zelený [-] , M. Valeš [-] (46. R. Šilhánek [-] ) , M. Valeš [-] , A. Polívka [-] , I. Průcha [-] , M. Kysela [-] (46. P. Česal [-] ) , J. Jirgl [-] (19. O. Rous [-] )

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , T. Brož [-] (26. O. Lihm [-] ) , D. Müller [-] , M. Liebel [-] - J. Hrdina ml. [-] , P. Andrle [-] (72. O. Kiss [-] ) , J. Skala [-] , J. Šubrt [-] - M. Myška [-] , M. Dufek [-]

ŽK: 21. M. Valeš , 70. T. Lang - 23. B. Andrle , 32. M. Liebel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HEJL Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Michal Čáslava
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou namočeny po vysoké prohře z minulého kola téměř v sestupových vodách. Ze zápasu s Hradcem potřebují nutně body. Hradec však bude úspěšnější.

Tip: výhra hostů