0:1
(0:0)
78. R. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o důležité body k záchraně Vstiš prohrál


Branky


78. R. Mráz
11

V zápase se potkaly dva týmy, které jsou v dolní části tabulky. Vstiš poslední se šesti body a Nepomuk "B" měl před zápasem pouhých osmnáct a tak nemá ještě stále jistou záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza

Za né moc příznivého počasí se odehrál mezi týmy v dolní části tabulky. V prvním poločase diváci neviděli žádnou branku. Zápas byl místama vyrovnaný, ale větší aktivitou a více na balónu byli však hosté, kteří byli ale nebezpeční pouze střelami z větší vzdálenosti a standardních situací. Jejich pokusy však s přehledem likvidoval domácí Ondřich a mnohdy mu bez problému vypomohla i jeho obrana. Hosté nepřijeli nikterak posíleni z "A" týmu, a tak to byl celkem poklidný první poločas. Vzhledem k tomu, že se nepodařilo ani jednomu týmu vsítit branku v prvním poločase a potěšit tak případné diváky, kterých na zápas dorazilo kolem padesáti, odpískal hlavní sudí poločas a týmy se odebraly za stavu 0:0 do kabin.

Penaltové rozstřely odmítl až v 78. minutě Roman Mráz

Do druhého poločasu chtěla obě mužstva nastoupit s tím, že se pokusí vstřeli branku. Byl to takový ten zápas o tom, kdo dá první branku, bude brát s největší pravděpodobností všechny tři body. To se také ukázalo v závěru druhého poločasu. Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Oba týmy si vytvořili pár slibných šancí, ale vázla jim finaální přihrávka. Největší problém byl při centrech do vápna, které našly obvykle hned prvního bránícího hráče, který mít odkopl do bezpečí. Domácí měli celkem nacpanou lavičku, a tak v průběhu druhého poločasu postupně vystřídali čtyři hráče. Brankovou podívanou přinesla až 78. minuta, kdy zaspala obrana domácích a byla za to potrestána tím nejhorším možným trestem. Obrána hostů nakopla dlouhmý míč dopředu, který propadl mezi dvěma obránci domácího týmu přímo k dorostenci Antonínu Vitorovi, který si míč bezpečné prvním dotykem zpracovál a následně druhým dotykem přesně našel na penaltě Romana Mráze, který se nemýlil a kolem brankaře k tyči vstřelil první branku celéhi zápasu, která nakonec byla jediná 0:1! Domácí to nechtěli vzdát, ale tlačil je čas a tak s mírnou dávkou nervozity vytvořili pro soupeře hned v následujících minutách další slibnou šanci pro hostujícího Mráze, který tentokrát nezamířil dobře a poslal míč mimo branku soupeře. Hosté v této části hry byli dobře vědomi toho, jak moc důležité tři body pro ně jsou a tak se začali soustředit hlavně na obranu a s přehledem si zápas již do konce pohlídali a nakonec tedy zvítězili 0:1, a tato výhra je posunula zase o něco dál od dotahujících se Radkovic.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Jiří Slach: Byl to takový ten typický zápas týmů v dolní části tabulky, pro které však tři případné body znamenají hodně. My jsme na zápas jeli s tím, že musíme přivést tři body, což by nám moc pomohlo. Nakonec jsme zápas vyhráli v základní hrací době a myslím si, že jsme dnes vyhráli zaslouženě. Dnes se mi líbila hra našich dorostenců - jmenovitě Berkovec Matěj a Viktora Antonín.



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
L. Ondřich [-] - V. Hřebec [-] , P. Purdeš [-] (71. J. Kraus [-] ) - M. Korčík [-] (79. D. Schmirler [-] ) , J. Kraus [-] (63. R. Krejčí [-] ) , V. Kosmata [-] , M. Vavrek [-] , J. Vodička [-] (79. M. Kaiser [-] ) , J. Pyrgal [-] , P. Švec [-] , A. Ježek [-]

FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - R. Mráz [-] , M. Berkovec [-] (63. V. Březák [-] ) , J. Martínek [-] , J. Slach [-] (46. A. Viktora [-] ) , V. Švec [-] , P. Panc [-] , J. Polívka [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , V. Janoch [-]

ŽK: 47. A. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křen Jiří - VOLLER Václav (N), SKALA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jaromír Doričák
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů