Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Stodu nechává Vstiš beznadějně poslední


Branky


9

Kdo za krásného sobotního počasí chtěl vidět pořádnou porci branek, měl se jít podívat na zápas mezi TJ Slavoj Stod - TJ Družstevní Vstiš. Padlo jich dohromady jedenáct a hned devět jich vsítili domácí borci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločasu

Již od prvních minut bylo zřejmé, který tým to s aktivitou myslí vážněji. Běžela teprve 5. minuta a míč si postupně vyměnili domácí Antoš, Tesárek a Snášel, který zatáhl míč po straně hřiště a nacentroval krásný míč přímo na hlavu Terbera, který již hlavičkoval do prázdné brány - 1:0!. O čtyři minuty později se znovu měnilo skóre. Borci jmenovaní u prvního gólu do kombinace zapojili i Suka, ten postupně posunul na Antoše, který šikovně prostrčil míč na Tesárka, jenž hledal ještě lépe postaveného Snášela a ten z osmi metrů nedal hostujícímu golmanovi šanci - 2:0! Hned na to se mírně aktivity chopili hosté a přineslo to ovoce. Kaiser se dostal do šance a bezproblémově snížil na 2:1! V tuto chvíli to vypadalo, že Vstiš hodlá s výsledkem něco udělat a po další střele na branku domácího brankaře mohlo být vyrovnáno. Nestalo se však, a tak zkusil v 18. minutě domácí Zezulák střelu šajtlí s osmnácti metrů, ale hostující brankař byl v tuto chvíli jistý a pokus vyrazil. Hra se trochu vyrovnala a bylo vidět pár střel ze střední vdálenosti, se kterými si oba brankaři poradili. Změnu skóre přinesla 37. minuta. Antoš si vyměnil míč se Zezulákem, ten přihrál ještě Sukovi, který poslal na branku přízemní střelu k tyči, na kterou golman hostů nedosáhl - 3:1! O dvě minuty později propadla hostující obrana znovu. Zezulák tvrdě vypálil na brankaře, ten vyrazil pouze před sebe a následnou dorážku Terbera znovu brankař zlikvidoval a vyrazil před sebe, ale míč se odrazil na nohu Kašeho a ten se již nemýlil - 4:1! To byl i výsledek, za kterého se šlo v poločase do kabin. V zápětí se ještě nechal zbytečně vyloučit domácí Zezulák po druhém žlutém napomenutí v zápase a oslabil tak domácí.

 

       

 

Gólové hody pokračovaly i v druhém poločasu

I po přestávce byl s výjimkou úvodních asi deseti minut aktivnější Stod i přesto, že hrál celý druhý poločas v početním oslabení po Zezulákově vyloučení, který musel předčasně do sprchy po druhé žluté kartě. Domácí si efektivitu při zakončování přenesli i do druhé půle a vůbec jim nevadilo, že hrají v oslabení a proměňovali téměř všechno. Byl to však paradoxně Vstiš, který vsítil branku první branku druhého poločasu. Po pěkné kombinaci vyzkoušel pozornost domácího brankaře Purdeš a snížil na 4:2 pro hosty! V tuto chvíli to možná vypadalo na zdramatizovaní zápasu, ale nakonec se tak nestalo. Již 60. minuta přinesla opět změnu skóre. Snášel našel krásnou přihrávkou ve vápně Fišera a ten prostřelil hostujícího brankaře - 5:2! Hosté v početní převaze pokoušeli podnikat útoky do obrany domácích, ale ta v klidu hasila jejich pokusy ještě před velkým vápnem a tak se hosté branky nedočkali. V 69. mimnutě Terber našel Tesárka, ten si to namířil do pokutového území a poslal míč podel nohy brankaře přesně k tyči - 6:2! O osm minut později padl další gól. Tesárek si vyměnil míč s Kašem, ten našel lépe postaveného Múčku a domácí fanoušci se mohli opět radovat - střela na vzdálenější tyč a 7:2! Domácím však ani sedm branek nestačilo a hnali se nadále do útoku. V 78. minutě Tesárek vysunul do úniku krásnou přihrávkou Kašeho. Ten si položil kličkou golmana a dával do prázdné brány - 8:2! To už bylo pro hosty opravdu kruté, ale nebyl to konec. V 82. minutě po akci Peška a Kašeho dostal míč Tesárek a ten nadvakrát překonal hostujícího brankaře - 9:2! Do konce poločasu už žádná branka nepadla a zápas byl ukončen s nejvyšší porcí branek, které mohly být v tomto kole vidět.

 

 

 

Všechny branky ze zápasu:



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Už druhé utkání po sobě jsme hráli druhý poločas o deseti a i tentokrát jsme vyhráli. Pravdou je, že to ani nebylo příliš znát, protože soupeř ve druhé půli již úplně odpadl a nakonec si odvezl debakl. Snad si naši hráči schovali nějaké góly i na další zápasy. Hráč utkání za Stod: Daniel Tesárek.




Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (59. J. Ondič [-] ) , D. Fišer [-] (57. M. Majer [-] ) , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , M. Zezulák [-] , J. Antoš [-] (41. J. Múčka [-] ) , V. Kaše [-] , R. Snášel [-] (80. F. Novotný [-] ) , M. Suk [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - P. Purdeš [-] , V. Hřebec [-] (49. J. Kraus [-] ) - M. Kaiser [-] (45. R. Krejčí [-] ) , M. Švec [-] , J. Vodička [-] , J. Kraus [-] , M. Korčík [-] , J. Pyrgal [-] , P. Švec [-] , A. Ježek [-] (57. T. Maday [-] )

ŽK: 13. M. Zezulák , 58. M. Terber , 62. J. Múčka . ČK: 44. M. Zezulák .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - MASEC Iosip, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Martin Prokeš
Tip experta: remíza

Vstiš už nutně potřebuje nějaké body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích