1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

16.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


1

Na první domácí zápas jarního kola dorazil v sobotu 13. dubna na Baník Rychvald tým z Horních Bludovic. Oba soupeři neměli vstup do jarní části soutěže úspěšný. Úvodní kola oba týmy prohrály. Baník venku s Těrlickem, Bludovice podlehly doma Hornímu Žukovu. Do zápasu vstupovaly Bludovice jako čtvrtý tým tabulky, Baník desátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas opatrně, ne ale tak jako v Těrlicku. Prvních dvacet minut Bludovice tlačily, ale žádné nebezpečné šance si nevytvořily. Zahrozil pouze v 29 minutě kdy po střele soupeře brankář Ivan Daniel střelu vyrazil, trefil ale soupeře a bludovický Petr Kubovič pak již míč bez problému dorážel do baníkovské branky. Během pěti minut ale došlo k vyrovnání. Po zdařilé akci v 34 minutě se nakonec k míči dostal míč na kopačky Radovana Rišky, který upravil skóre zápasu na 1:1.

 

Baník si v průběhu prvního poločasu oproti soupeři sice vytvořil více šancí, ale ty zůstaly bez gólového zakončení. První půle tak nakonec skončila smírně 1:1.

 

Druhý poločas již žádné branky nepřinesl a zápas tak nakonec skončil spravedlivou remízou 1:1.

 

Baník si tak po sérii proher konečně připsal alespoň jeden bod.

 

První polovina byla taková vyrovnanější a jsem rád, že jsme hned vyrovnali, že jsme se nevzdali“ zhodnotil krátce výsledek prvního poločasu trenér Zdeněk Závacký.

 

Druhý poločas nás sice fotbalově přehrávali, ale co se týče obrany, ta dnes pracovala výborně a druhý poločas jsme mohli jasně vyhrát, ale šance zůstaly neproměněny“ zhodnotil druhou půli zápasu trenér.

 

Myslím si, že jsme byli lepším týmem, bylo to vyrovnané, vytvořili jsme si více šancí, Bludovice jen jednu, ze které daly gól, my jsme si vytvořili minimálně 5 šancí, které jsme mohli proměnit.“ doplnil hodnocení trenér.

 

Spokojen s výsledkem byl i kapitán mužstva Vojtěch Musil.

 

Ten k zápasu dodal „Pro diváky to myslím bylo atraktivní, trošku, a remíza pro nás dobrá.“

 

Zápas byl podstatně lepší jak v Těrlicku, a i když jsme prohrávali 1:0 šance byly. Byl to soupeř velmi kvalitní a zdatný ale kluci se s tím poprali a celkem se s nimi vyrovnali a remíza byla zasloužená.“ Řekl krátce k zápasu předseda TJ Lubomír Skýba.

Baník i po tomto zápase zůstává na desátém místě se ztrátou sedmi bodu na svého příštího soupeře Slavoj Petřvald.

Autor: Tvardek Vladimír



Sestavy


TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - R. Riška [-] , V. Musil [-] , Š. Rigo [-] (66. P. Jordán [-] ) , E. Vybraniec [-] (66. J. Adamczyk [-] ) , D. Pisarčík [-] , L. Bednář [-] , M. Jandura [-] (59. A. Čapla [-] ) , L. Košč [-] , D. Sekera [-] , L. Gyürki [-]

FC Horní Bludovice
R. Kulhánek [-] - A. Hruška [-] (46. F. Slivka [-] ) , M. Háky [-] , R. Zika [-] , M. Zika [-] - M. Bezdíček [-] , T. Kaleta [-] , P. Mik [-] , J. Wojnar [-] - P. Kubovič [-] (73. L. Onderek [-] ) , D. Madunický [-] (46. T. Tyrlik [-] )

ŽK: 86. R. Riška - 73. F. Slivka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - SLABÝ Kamil, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích