Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník deklasoval Tošanovice


Branky


3

report

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní zápas v sousedním Hnojníku se nám vůbec nevydařil a odvážíme si z něj šestigólový příděl.
Už v šesté minutě jsme mohli jít do vedení, ale příležitost v podobě pokutového kopu jsme promrhali a rozvlnili jen síť za brankou. Domácí ihned trestali a takřka z protiútoku se ujali vedení, které ještě v 19. minutě potvrdili. Domácí nám dali podruhé možnost kopat ve 30. minutě penaltu, kterou už Mates Šimeček s přehledem proměnil. Nato už pomalu začal úřadovat domácí hráč Karel Maceček, který v minutě 34. zvýšil na 3:1, na což jsme ještě zareagovali snížením z „Píšťalkové“ kopačky “ (38.), tím byl výsledek poločasu stanoven na 3:2.
V poločase druhém se v 51. minutě poroučel za druhé napomenutí do šaten „Kovy“ a domácím se tak otevřel prostor pro pokračování brankostroje domácího Macečka, který nás nešetřil a ještě třikrát (53.,79.,87.) nechal lovit kulatý nesmysl z našeho zařízení.
Zápas který sledovala necelá stovka diváků nám nevyšel podle představ, ale doufejme, že se kluci dají za týden do psychické pohody a spraví si chuť na béčku mužstva ze Závady.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] (73. V. Svoboda [-] ) , K. Maceček [-] , V. Zábelka [-] , J. Lachowicz [-] , M. Walica [-] , A. Klus [-] (76. E. Oborný [-] ) , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , M. Bauman [-] , L. Brzuchanski [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - D. Judita [-] (58. R. Papřok [-] ) , J. Lisník [-] (46. J. Hečko [-] ) , J. Kovács [-] , J. Mitrenga [-] , M. Šimeček [-] , S. Kelecsény [-] , M. Stryja [-] (67. D. Ryba [-] ) , D. Grygar [-] , M. Dobiáš [-] (67. P. Nagy [-] ) , D. Čuba [-] (46. A. Batiha [-] )

ŽK: 37. L. Brzuchanski , 51. P. Rusz , 85. J. Lachowicz - 32. J. Kovács . ČK: 51. J. Kovács .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - SEIDLER René, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích