2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava přemohla Jistebník


Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní pochmurné počasí nepřilákalo na zápas příliš fanoušků, nicméně skalní nechyběli. 
Úvod zápasu patřil spíše hostům, kteří se snažili vstřelit první gól. Naši borci však hosty do žádné šance nepustili a postupně začali přebírat iniciativu. 
Hráči Jistebníku pochopili, že fotbalově na naše hráče nemají, uchýlili se do ulity a čekali na brejky, potažmo standardní situace, které však díky špatné komunikaci v naší obraně přicházely. Při jedné z nich si málem vstřelil vlastní branku kapitán Mančař, který byl však v souboji ostře faulován loktem na spánek hráčem Jistebníku, což zůstalo bez reakce rozhodčího, který měl celkově často až k surové hře soupeře, až příliš volný metr. Tradičně famózní Gaszczyk byl však proti.
Ještě předtím však po lahůdkové spolupráci po ose Němec - Ristovský - Dittrich - Káňa, který našel excelentní přihrávkou v 16ce koho jiného, než toho nejpovolanějšího, zabijáka Zollera, který z otočky nedal gólmanovi šanci - 1:0.
Naši hráči měli nadále převahu, i když v jejich kombinaci mnohdy šlo o nohy... Ještě, že máme v týmu borce jako Stanowski, Dittrich, Zielonka nebo Mančař, kteří umí taky přitvrdit, a tak jsme nebyli za otloukánky.
V dalších dvou šancích se ocitl znovu Zoller. V první po nádherném centru Dittricha netrefil ideálně volej. Ve druhé postupoval že strany sám na hostujícího gólmana. Náš Pepan se však rozhodl po vzoru Messiho udělat z obránce trhací kalendář a začal zasekávat. První vyšla, po druhé už hostující obránce nevěděl kde je sever, i tak však šance neskončila gólem, protože Stonavský Pipo trefil hostujícího obránce v podobě lachtana na suchu do nohy.
První půle tak skončila 1-0.
Do druhé půlky naši vstoupili s touhou výsledek zvýraznit a zápas rozhodnout. To se nám povedlo po pohledné akci po levé straně, kdy našel dobrým stříleným centrem Ristovský Stanowského, a po ruské kombinaci jsme se dostali do vedení 2-0.
Ve zbytku zápasu naši kontrolovali hru. Pohledná kombinace, která vrcholila kolmicí Žebroka na nabíhající spoluhráče však zůstala kořistí hostí, kteří se dostali do brejku, který zakončili gólem 2:1. 
V dalším průběhu postupoval znovu sám na gólmana Zoller, který selhal a Ristovský, který byl stažen zezadu. Souboj se však snažil ustát, za což byl odměněn ne červenou kartou pro soupeře, ale ani neodpískaným faulem.
Vrcholem byl však brek hostí na jejich poškození.
Konec jsme si zkušeně pohlídali a získali další tři body do sbírky, která se po tomto kole zastavila na čísle 33, takže jsme uhájili druhé místo! Tato výhra navíc byla již sedmá v řadě - válec.

 

zdroj: https://www.facebook.com/SKStonava/



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Zielonka [-] , P. Dittrich [-] , M. Stanowski [-] , J. Žebrok [-] , M. Ristovský [-] (89. P. Klus [-] ) , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , L. Němec [-] (84. J. Martikán [-] ) , T. Mančar [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - P. Štandl [-] , L. Pietras [-] , J. Štandl [-] (69. M. Wilk [-] ) , M. Vedlich [-] - J. Malý [-] , L. Andrys [-] , O. Ogon [-] - M. Pasker [-] , P. Mohyla [-] - P. Capovský [-]

ŽK: 62. L. Němec - 70. M. Pasker .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - BERAN Jan, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích