FOTO: Derby v Bohdalově vítěze nepoznalo


Branky


15. L. Krčál , 49. T. Doležal (p.) - 12. T. Ločárek , 17. R. Halámka
24

Zápas o druhou příčku skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Vstup vyšel lépe hostům z Počítek. Ve 12. minutě si našel centr ve velkém vápně Tomáš Ločárek a hosté vedli - 0:1. Už za tři minuty bylo srovnáno. Odražený míč napálil z malého vápna do sítě Krčál - 1:1. Hned za dvě minuty už zase hosté vedli, když se křížnou střelou z pravé strany prosadil matador Halamka - 1:2. Hosté byli po zbytek prvního poločasu lepším týmem, ale vedení se jim navýšit nepodařilo.

Domácí po poločase srovnali

Domácí dostali ve 49. minutě možnost kopat penaltu, když byl ve vápně sražen Aleš Neuman. K míči se postavil tradiční exekutor Tomáš Doležal a srovnal - 2:2. Chvíli na to mohli jít domácí do vedení, ale Doležalova bomba jen rozezvučela břevno Šobejovy branky. Po sedmdesáti minutách hry režírovali hru hosté, byli lepším týmem, ale na kýženou vítěznou branku nedosáhli a musí se tak spokojit s bodem.

 

Bohdalov hraje v dalším kole doma s Velkým Beranovem. Počítky hostí Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Většina bohdalovského týmu absolvovala sobotní večerní oslavu třicetin trenéra béčka, a tak všichni byli zvědaví, jak se to projeví na jejich výkonu. Víc než mdlý výkon po celý zápas Bohdalovských, dal šanci soupeři, který byl po celý zápas s výjimkou asi deseti minut lepším mužstvem.Příčiny nejhoršího jarního výkonu Bohdalovských jsou jasné a hráči se snad přesvědčili, že všechno stihnout nelze.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Po dlouhé době byl vidět fotbal, který se rovnal k vyšším třídám. Bohdalov je zatím nejlepší mužstvo v jarní části, které proti nám hrálo. Jsem rád, že se zápas odehrál v klidu. Tím bych chtěl poděkovat domácím hráčům i domácí lavičce. Našim klukům děkuji za super výkon. Bod z venku si vezeme zaslouženě.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - A. Fabík [-] , J. Večeřa [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , L. Krčál [-] (84. P. Fabík [-] ) , T. Doležal [-] - F. Boháček [-] (70. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] (64. M. Martinčič [-] ) - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Landsman [-] (30. P. Ločárek [-] ) , P. Beneš [-] - L. Jurnečka [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , F. Toman [-] - O. Zajíček [-] , R. Halámka [-] (57. M. Kuřítko [-] ) -

ŽK: 16. O. Chalupa , 26. T. Doležal , 59. J. Večeřa - 45. L. Jurnečka , 48. D. Odehnal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STRAKA Karel - KREJČÍ Vlastimil, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Luboš Kerber
Tip experta: výhra domácích

Bohdalov doma vyhraje a poskočí na druhé místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů