Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Stonařově skončila remízou


Branky


20

Ve Stonařově padlo šest branek v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První poločas se hrálo hodně otevřeně, už v první minutě Urbánek orazítkoval tyčku vlastní branky. Po nedorozumění domácího gólmana s obráncem vybojoval míč Karel Hokub a při zakončení se nemýlil - 0:1. Domácí reklamovali faul na brankáře, ale sudí Invald byl neoblomný. Hned vzápětí domácí srovnali díky trefě Příhody, kterého našel před odkrytou brankou Vacek - 1:1. Domácí dokonali obrat ve 28. minutě. Ten zařídil svojí trefou Kubík, který se trefil z přímého volného kopu z hranice velkého vápna, když balón na těžkém terénu skočil před hostujícím brankářem - 2:1. Domácí se z vedení radovali jen minutu. Vyrovnávací branku dal Procházka po krásném sólu přes půlku hřiště - 2:2. Domácí si vzali vedení zpět ve 33. minutě, kdy se po rychlém brejku nemýlil Kozojed, který obešel Krupicu a skóroval do prázdné brány - 3:2. Poté byl v šanci Láznička, ale z voleje trefil jen břevno. Hosté srovnali na konci poločasu po přímém kopu Horáčka z poloviny hřiště se trefil hlavou Lojda, který využil špatného vyběhnutí domácího gólmana - 3:3.

Ve druhém poločase branka nepadla

Po poločase už se hrálo o poznání opatrněji a více ze hry měli domácí. Z kraje poločasu se do šance dostal Vacek, tváří v tvář Krupicovi však zakončil mimo. Největší šanci hostů na vedoucí gól promarnil Lojda, kdy hlavičkoval do odkryté branky, ale minul. Poté se do šance dostal Příhoda a situace se opakovala se stejným výsledkem, tentokrát zasáhl dobře Krupica. O chvíli později přihrával Kozojed do vápna, Vacek však míč usměrnil mimo tři tyče. Největší šance domácích přišla po chybné rozehrávce hostů. Zapomenutý Vacek však osamělý na penaltovém puntíku přehodil Krupicu pouze do tyče a hosté odvrátili z brankové čáry do bezpečí. Domácí mohli být za svou snahu odměněni v samém závěru zápasu, unikajícího Kozojeda však zastavil, dle sudího, v rámci pravidel Horáček a tak si oba týmy v chladném deštivém počasí body rozdělily.

 

Stonařov jede v dalším kole do Měřína. Rantířov hraje doma s rezervou Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (vedoucí): Zaspali jsme prvních dvacet minut, které skončily brankou v naší síti. Pak jsme převzali otěže zápasu, utkání jsme otočili, ale dvěma lacinými brankami, z nichž jedna byla po standardní situaci, jsme hosty vrátili do zápasu. Druhý poločas už se hrálo na jednu branku. Vytvořili jsme si pět gólových šancí, nastřelili tyčku, břevno a nechali jsme vyniknout našeho bývalého spoluhráče v brance hostí. Krupica hosty podržel a vychytal pro ně cenný bod.

TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (hráč): Remíza je pro nás ziskem z venkovního zápasu. Jsme stále na dostřel záchraně v soutěži, což je náš cíl. Příští zápas hostíme rezervu Velké Bíteše a musíme si nechat všechny body. Bohužel máme několik zraněných hráčů, kteří by jistě nastoupili v základní sestavě, ale věřím, že kluci, kteří nastoupí do zápasu bojovností a srdíčkem soupeře porazí.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - D. Urbánek [-] , J. Láznička [-] (69. J. Kalenda [-] ) , P. Kubík [-] , Z. Bláha [-] , P. Plavec [-] , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , D. Vacek [-] , M. Kubelka [-] , P. Kozojed [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - M. Procházka [-] , O. Kunče [-] (55. D. Cabúk [-] ) , M. Horáček [-] , L. Horáček [-] - J. Bartejs [-] , V. Karásek [-] , D. Oberreiter [-] , S. Lojda [-] - K. Holub [-] , D. Kourek [-] (65. L. Lát [-] )

ŽK: 45. P. Kubík - 15. O. Kunče .
Hráči zápasu: Z. Bláha - M. Horáček , A. Krupica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - SOUKUPOVÁ Věra, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra hostů

Nemohu jinak. Nic jiného nám v boji o záchranu nezbývá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích