FOTO: Počítky zdolaly Stonařov


Branky


26

Počítky po boji slaví cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Počítky doma přivítaly družstvo ze Stonařova. Hosté ze Stonařova se prezentovali svoji typickou hrou, kde všechny útočné pokusy hráli přes nakopávané míče. Domácí tým se snažil kombinoval, ale přizpůsobil se hostům a začal také pouze nakopávat. Počítky si postupem času vypracovali několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu. První branka padla ve 12 minutě. Domácí brankář Martinčič dlouhým výkopem našel Filippiho, který lehce prodloužil míč za sebe, kde byl nastartovaný Partik Ločárek a chladnokrevně poslal Počítky do vedení - 1:0. V prvním poločase měly Počítky ještě několik vyložených šancí, ale všechny zůstaly nevyužity. Hosté hrozili pouze střelami zpoza vápna.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako první. Většinou se odehrávalo plno osobních soubojů s minimem kombinačních akcí. Počítky byly nadále lepším mužstvem, ale opět několik vyložených šancí až neuvěřitelně dokázaly zahodit. Uklidňující branku přidal v 67. minutě Martin Landsman, když neuvěřitelnou střelou nachytal hostujícího brankáře. Počítky se ovšem z dvoubrankového vedení neradovali dlouho - 2:0. V 72. minutě zahrával přímý kop hostující kapitán Kubík a perfektní střelou do šibenice vykřesal pro hosty naději - 2:1. Konec utkání už vyloženou šanci nepřinesl a Počítky si tak mohly připsat veledůležité body do tabulky a nadále se udržely v popředí tabulky.

 

Počítky jedou v dalším kole na půdu rezervy Velké Bíteše. Stonařov čeká boj s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Toto utkání nebylo vůbec jednoduché. Hostující taktika v nakopávaných míčů byla velmi fyzicky náročná pro naši obranu, která vše zvládla na jedničku. Dá se říci, že naše mužstvo bylo jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrálo, i když výhra byla jen o jeden gól. Opět se nám podařilo neproměnit mnoho šancí, což nás může v některých zápasech mrzet. Klukům děkuji za velmi dobrý přístup a bojovnost.

TJ Sokol Stonařov
Martin Špaček (trenér): Těžké utkání, oboustranný boj na tvrdém hřišti. Příhoda v úvodu pohrdl šancí po chybě v domácí obraně. Pak už se oba poločasy podobaly. Úvod poločasu patřil vždy domácím a po obdržené brance se kluci probrali a byli i lepší, ale nebyli jsme dost důrazní v koncovce. Domácí měli taktéž svoje jasné šance a buď zahazovali nebo nás zachránil výborný Měrtl, paradoxně druhý gól byl pro domácí hodně šťastný. Na konci jsme pak zahrávali několik autů, rohů, malou domů a sahali jsme po bodu, ale vzhledem k počtu šancí a větší odvaze na balónu tři body brali domácí zaslouženě. Kluci to odmakali a já jim za předvedený výkon chci poděkovat.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - M. Landsman [-] , L. Sláma [-] (78. O. Toman [-] ) , M. Řeháček [-] , D. Odehnal [-] - P. Ločárek [-] (81. L. Kachlík [-] ) , A. Svoboda [-] (67. F. Toman [-] ) , J. Mašek [-] , T. Ločárek [-] - M. Filippi [-] (82. R. Halámka [-] ) , L. Jurnečka [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Kalenda [-] , D. Urbánek [-] , J. Toth [-] , P. Kubík [-] , Z. Bláha [-] , P. Lang [-] , M. Příhoda [-] , R. Šána [-] , M. Kubelka [-] , P. Kozojed [-]

ŽK: 82. P. Měrtl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - KREJČÍ Vlastimil, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 21:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Počítky doma v klidu zvítězí rozdílem třídy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Souboj o důležité body vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů