1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vyloupila Bohdalov


Branky


24

Domácí chtěli potvrdit výhru ze hřiště lídra tabulky, ale to se jim nepovedlo a tři body slaví hráči Starče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání začalo pro domácí velice smolně. Hned v první minutě zbytečně ztratili míč a hosté díky Danielovi Tomkovi nabídnutou možností nepohrdli - 0:1. Bohdalov inkasovaná branka probudila a hosty zmáčkl na své polovině. Z toho rezultovalo i vyrovnání, které po čtvrt hodině hry zařídil po přímém volném kopu Zdeněk Novotný - 1:1. Domácí byli i nadále lepším týmem a měli spoustu standardních situací. Hosté však pozorně bránili a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

 

Hosté po pauze rozhodli

Začátek druhého poločasu byl podobný tomu, co se událo v úvodu zápase. Ve 47. minutě domácí chybovali a hosté byli znovu produktivní, když Chalupu překonal Michal Vodička - 1:2. Ve 49. minutě hosté přidali třetí branku, když špatně postavený domácí gólman nestačil na přímý volný kop Strouhy - 1:3. Na tyto branky už domácí nedokázali odpovědět. Hosté zůstali půdu pod nohama a působili mnohem lepším dojmem než domací, jejichž hra byla notně rozháraná. Domácí se sice snažili, ale dobře připravení hosté si s hrou domácího celku věděli rady a zápas dovedkli k zisku tří bodů.

 

Bohdalov jede v dalším kole do Stonařova. Stařeč hostí Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Oproti zápasu v Měříně jsme působili unaveně. Vítězství hostů je za jejich výkon ve druhém poločase zcela zasloužené.
O výsledku rozhodly první minuty obou poločasů, kdy jsme vždy vstřelili branku a také naše lepší produktivita. Téměř všechny šance jsme proměnili a to ještě další branka Kaňky, kdy v souboji ve vápně předskočil obránce nebyla uznána. Domácí byli v prvním poločase lepší, ale své šance nevyužili, skórovali jen po standardní situaci. Druhý poločas už byl vyrovnaný, dva slepené góly na začátku poločasu nadlouho utlumil jejich aktivitu a příležitosti ke korigování výsledku si vytvořili až v posledních patnácti minutách zápasu. Stejně jako proti Počítkám musím pochválit celý tým za bojovnost a nasazení, domácí měli především dopředu svou kvalitu, přesto jsme jim ze hry skórovat nedovolili a navíc jsme několika povedenými akcemi přehráli jejich trochu slabší defenzívu. Při hodnocení našeho výkonu musím zmínit především suverénní a bezchybný výkon Michala Vodičky, dle mého názoru nejlepšího hráče na hřišti, a také brankáře Trnku, který až na malé zaváhání při brance byl bezchybný.



Sestavy


Sokol Bohdalov
J. Chalupa [-] - A. Fabík [-] , O. Chalupa [-] (81. L. Novotný [-] ) , J. Večeřa [-] , Z. Novotný [-] - L. Krčál [-] (70. M. Krčál [-] ) , A. Neuman [-] , T. Doležal [-] , P. Neuman [-] - D. Křesťan [-] , V. Koukal [-] -

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (87. J. Svoboda [-] ) , D. Tomek [-] (83. R. Linhart [-] ) , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , M. Petráněk [-]

ŽK: 53. O. Chalupa , 74. T. Doležal , 87. A. Neuman - 27. M. Linhart , 37. M. Bříza , 44. M. Vodička , 45. J. Rambousek .
Hráči zápasu: M. Vodička , M. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - KŮRKA Jaroslav, NENADÁL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj dvou sousedů tabulky rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí posílení výhrou z Měřína zvládnou i zápas se Starčí.

Tip: výhra domácích