Jeviněves doma nezaváhal


Branky


3

Hosté sice vedli, ale domácí už do poločasové pauzy skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V chladném a deštěm prosyceném počasí se na kvalitně upraveném hřišti utkala domácí Jeviněves s nelahozevskou Pétézetkou, jež se krčí na třetím místě od konce tabulky a reálně jí tak hrozí sestup do 4. třídy. Zatímco Jeviněves má již na první pohled sestavu složenou hned z několika hráčů překračujících 35. rok věku, Nelahozeves má mužstvo plné mladých hráčů. Ti byli od počátku živější a při chuti. Ovšem do velkých příležitostí se nedostávali. Na druhé straně ani Jeviněves v první čtvrthodině nijak neohrozila hostující branku. Pak se však hosté šikovně protáhli do velkého čtverce, první zakončení ještě domácí gólman zneškodnil, ale odražený míč dopravil do sítě hostující Karapetyan. PO deseti minutách se Marek Černý prodral před branku Nelahozevsi, jeho zakončení zablokovala hostující obrana, ale Petr Duchoslav dokázal být u míče první a uklidit jej do branky. Vyrovnáno. Zakrátko opět na druhé straně zahrozili hosté, když centr přes hranici malého vápna placírkou poslal nad branku jeden z mladých útočníků hostí. Jakoby teprve toto otevřelo domácím oči a uvědomili si, že s dosavadním výkonem na body nedosáhnou ani proti týmu zespodu tabulky. Nejdříve ránu Máry Černého zpoza vápna umě vyškrábl Michovský v brance hostí, ale pak už nedosáhl na lehkou, ale přesně pod břevno umístěnou střelu Franty Týleho, jež v tomto utkání podal nadprůměrný výkon. Když pak o další tři  minuty hosté ve vápně faulovali nejlepšího jeviněvského střelce jara, Honzu Šelichu, zvýšil Marek Černý z penalty na 3:1 a s tímto výsledkem odcházeli soupeři do kabin na poločasovou přestávku.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe Jeviněvští, když spolehlivě ubránila všechny ataky hostí a naopak záloha s útokem větrali brankáře Michovského a mužstvo před ním. Vyplynul z toho i první mistrovský gól Michala Malého v jeviněvském dresu. Honza Šelicha svým typickým způsobem z pravé strany poslal přesnou přihrávku do vápna, kam si Michal skvěle naběhl a s přehledem poslal míč do sítě 4:1. I poté měl Michal ještě dvě velké příležitosti, které mu ale zmařil hostující gólman. V té době se ale už hosté sami rozklížili, když se více než hře věnovali rozhodčímu a věcem okolo. Příští týden zajíždí Jeviněves do Liběchova a PTZ Nelahozeves se doma utká s Řepínem.

 

Absence Jeviněvse: Kindl, Kokšál, Hrdlička, Velický

 

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - F. Tyle [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , M. Janovský [-] (46. M. Malý [-] ) , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-]

PTZ Nelahozeves
L. Michovský [-] - J. Bednárik [-] , A. Ludický [-] (65. K. Fišer [-] ) , F. Šimek [-] , D. Šebesta [-] (60. V. Brázda [-] ) , M. Rosenhöfer [-] , T. Němeček [-] , P. Šimáček [-] , V. Němeček [-] (46. J. Pešta [-] ) , A. Karapetyan [-] , P. Schneider [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDOK Luděk - KYSELA Jaroslav (N), ŠARBOCH Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2019 14:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích