4:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd přišel o výhru nad Chodovem v nastavení, uspěl alespoň na penalty


Branky


3. M. Samek , 60. P. Pikl , 90. P. Pikl - 76. P. Holar , 84. L. Ticháček , 90. P. Holar
15

Zajímavé utkání s dramatickým závěrem bylo k vidění v Chodském Újezdu. Hostující Chodov tam hrál více než poločas o deseti, přesto dokázal po přestávce stáhnout dvougólové manko a v úplném závěru pak jeho hráči odpověděli i na třetí zásah domácích. Rozhodovat tak musel až penaltový rozstřel, v němž brali bod navíc přeci jen fotbalisté Chodského Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedli, Chodov navíc přišel o vyloučeného Richtera

Chodský Újezd vstoupil do utkání parádně. Skóre otevřel už ve 3. minutě Maksim Samek. Domácí pak byli aktivnější i v dalším průběhu prvního poločasu. Zahazovali ale šance a tak se na skóre 1:0 nic neměnilo. Ve 41. minutě pak přišla velká rána pro Chodov, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Lukáš Richter.

Domácí přišli o výhru v samotném závěru

Čekalo se, že ve druhém poločase domácí oslabeného soupeře dorazí, ale tlak Chodského Újezdu z první půle po změně stran paradoxně opadl. V 60. minutě se přesto domácí radovali, na 2:0 totiž upravil Petr Pikl a poté následovaly další příležitosti, ze kterých mohli fotbalisté Chodského Újezdu rozhodnout, ale v koncovce nebyli přesní. Čtvrthodinu před koncem tak naopak vrátil hosty do hry Petr Holar. Chodovští poté ožili a v 84. minutě vyrovnal na 2:2 Lukáš Ticháček, který byl přitom v té chvíli na trávníku jen pár minut. Domácí přesto mohli vyhrát už v normální hrací době, v 90. minutě totiž ještě jednou strhl vedení na jejich stranu Petr Pikl. Již v nastavění však defenziva Újezdu neuhlídala Petra Holara a ten svým druhým zásahem poslal zápas do penalt.

Penalty vyzněly pro Chodský Újezd

V penaltovém rozstřelu byly domácí hráči stoprocentní. Proměnili všech pět pokusů a mohli se tak radovat ze zisku druhého bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Chtěli jsme potvrdit body z venku, což se nám v první půli dařilo. Soupeři jsme moc nepůjčovali míč a nepouštěli je do žádných šancí. Brzy jsme navíc dali i gól, kterých jsme měli do poločasu nastřílet i víc. Po změně stran šla naše hra dolů. Hráči si si začali dělat na hřišti, co chtěli a nedodržovali, co jsme si v kabině řekli. Přesto jsme ještě dali na 2:0 a mysleli jsme si, že to už bude v našich rukách. Měli jsme další 3 – 4 vyložené šance, které jsme nevyužili, a pak naopak přišlo snížení soupeře, které je dostalo do sedla. Začali zvyšovat tlak a vyrovnali. Šance pak byly na obou stranách a hra se ke konci přiostřila. Musím ale pochválit rozhodčí, kteří byli výborní a dokázali to kočírovat. V závěru se nám podařilo dát gól na 3:2, ale hned poté jsme neuhlídali útočníka, který po naší chybě vyrovnal na 3:3. Na penalty jsme vyhráli, ale přesto jsem zklamán. Místo toho, abychom během zápasu vedli 5 nebo 6:0, jsme pak zbytečně bojovali o výsledek.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] , F. Greguš [-] (80. R. Schweiner [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] , M. Beneš [-]

TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - L. Richter [-] , J. Chmelík [-] (75. L. Holar [-] ) , J. Strnad [-] (80. L. Ticháček [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , T. Cuhra [-] , M. Holar [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 86. P. Opava , 90. J. Zivčák - 23. L. Richter , 68. D. Lorenz , 80. J. Strnad , 86. P. Holar . ČK: 41. L. Richter .
Hráči zápasu: P. Pikl - P. Holar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas pro nás, u nich jsme prohráli a teď bychom jim to chtěli vrátit. Chodov ztratil jenom s Bělou, kde remizoval. Ale my chceme potvrdit body z Kdyně. Vyhrajem 3:1 :)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích