Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:00

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice se nadále veze na vítězné vlně


Branky


11

Nelehký soupeř čekal Ledeč, která po chtěl na hřišti Věžnice napravit zaváhání z minuléh kola, kdy doma nečekaně prohrála s Herálcem. Domácí Věžnice máš však několik kol skvělou formu a to potvrdila i tomto zápase, kdy díky hattricku Marka Chalupníka vyhrála 4:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl vstup do utkání

Utkání se pro domácí vyvíjelo až nečekaně dobře. Nejprve využil chyby v obraně hostů J. Prokeš a z úhlu trefil prázdnou bránu. O chvíli později vystřelil z dálky Chalupník a k překvapení všech se měnilo skóre. Hosté byli evidentně zaskočeni vývojem utkání. Dorazit je mohl Cakl, ale z pokutového kopu trefil pouze tyč. To hosty nakoplo a byli aktivnější. Jejich úsilí vyústilo ale pouze ve snížení na 1:2. A to i proto, že i domácím pomohla jednou branková konstrukce. Skóre prvního poločasu uzavřel Chalupník, který vystihl zpětnou přihrávku a úplně sám před ledečským brankářem nezaváhal.

Hattrick Chalupníka pojistil tři body

Ve druhém poločasu se domácí soustředili na udržení výsledku. Hosté se snažili o otočení vývoje utkání, ale Věžnice je dobrou obrannou hrou do větší šance nepouštěla. Navíc domácí hrozili rychlými protiútoky. Nejzajímavější z druhé půle byla závěrečná čtvrthodinka. Nejprve nejlepší domácí hráč Chalupník rozezvučel brankovou konstrukci za hostujícím brankářem. Poté se radovali hosté, když se jim podařilo snížit na 2:3. Ovšem jejich radost trvala jen 2 minuty. J. Prokeš uvolnil Chalupníka a ten dovršil hattrick. V závěru utkání trefili i hosté podruhé brankovou konstrukci.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš - brankář: Zvládli jsme další utkání s těžkým soupeřem. Teď se nám daří i když hrajeme pokaždé v jiné sestavě. Dáváme konečně branky. Užíváme si to.




Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - O. Prokeš [-] (56. P. Beneš [-] ) , J. Smutný [-] (66. J. Špaček [-] ) , M. Chalupník [-] (89. J. Adamec [-] ) , T. Kunc [-] , A. Drahoš [-] , T. Benc [-] (73. A. Dvořák [-] ) , R. Tecl [-] , J. Prokeš [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
A. Procházka [-] - J. Voplakal [-] , I. Rudenco [-] (46. M. Smejkal [-] ) , T. Žemlička [-] , J. Urban [-] , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (60. M. Vágner [-] )

ŽK: 80. P. Beneš , 85. A. Dvořák - 13. J. Vladyka , 63. S. Bezděk .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - PROKOP Jiří, HLOUŠEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů