3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí se na body proti Lipnici nadřelo


Branky


37. L. Pešek , 79. M. Geher , 83. J. Matěna
10

Lipnice odehrála dobrý zápas na hřišti Kožlí, na body to však nakonec nestačilo. Domácí jsou tak znovu na prvním místě a na své soupeře si drží tříbodový náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Pešek

Zápas začal překvapivě vyrovnaně. Kožlí sice drželo více míč, ale první velkou šanci utkání měl v 7. minutě Rosenberg, centrovaný míč zleva ale poslal nártem nad bránu. Další velkou šanci měli domácí, Sobotka však zneškodnil nájezd Peška. Poté se ke slovu dostali opět hosté, Bouchner ale z pěkné pozice na hranici vápna pálil vysoko nad. Následovalo několik šancí domácích, Matěnu i a Janů však Sobotka nohama vychytal. Poté šli na dva hráči Lipnice v podstatě sami na Vadinského, ten však lapil Markovu přihrávku Rosenbergovi. Ve 37. minutě otevřel skóre utkání Pešek. Jeho dělovka z přímáku ze 30. metrů se otřela o Bouchnera a skončila za zády zkoprnělého Sobotky. Poté domácí do konce poločasu spálili ještě několik náznaků šancí.

Kožlí ve druhé půli dominovalo

Ve druhém dějství už Kožlí dominovalo výrazněji. Většina zápasu se odehrávala na půli hostů z čehož pramenily i šance, většinu však řešil úspěšně Sobotka. Hosté zkoušeli vyrovnat brejky, avšak většinou je zradila koncovka. V 79. minutě si Milan Geher zpracoval vysoký míč a z prostoru penalty skóroval. V 83. minutě rozhodl překrásnou tvrdou střelou z 25 metrů Matěna. V závěru zápasu to poté začalo pořádě jiskřit a nakonec byli asi všichni zúčastnění rádi, že 90 minut vypršelo, neboť se schylovalo ke karetnímu mariáši.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Lukáš Pešek - hráč: Před zápasem s Lipnicí jsme soupeře hlavně nechtěli podcenit a bohužel se stal přesný opak. I když jsme měli dost šancí na to zápas brzy rozhodnout, rozhodli jsme až v posledních deseti minutách. Soupeř makal a přeju jim, ať se zachrání.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: Dle umístění týmů v tabulce se dal možná očekávat jednoznačný průběh, avšak myslí, že jsme byli vyrovnaným soupeřem. Opět nás zradila koncovka, na druhé straně náš brankář ještě pár velkých šancí chytil.



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , T. Geher [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , M. Geher [-] (86. M. Šafařík [-] ) , J. Makovec [-] , L. Pešek [-] - P. Janů [-] (75. M. Pokorný [-] ) , V. Šťastný [-] -

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] , J. Sobotka [-] (5. P. Dolejší [-] ) , P. Bárta [-] , B. Černý [-] - D. Červenka [-] , T. Procházka [-] , D. Lomák [-] , R. Kučírek [-] - Z. Rosenberg [-] , J. Bouchner [-] (66. T. Rojka [-] ) -

ŽK: 44. Z. Rosenberg , 52. P. Bárta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, HAVRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích