Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledečská mašina nedala Okrouhlici šanci


Branky


13

Souboj týmů z opačných stran tabulky, to nabídlo 16. kolo okresního přeboru v zápasu mezi Okrouhlicí a béčkem Ledče nad Sázavou. Jak už tabulkové postavení napovídá, utkání se změnilo v jednostrannou záležitost, domácí se zmohli na jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje domácích schladil Martinek

Ledeč vstoupila do zápasu lépe a šla do dvougólového vedení, rozdíl ve skóre potom ve 31.minutě zmenšil hlavou po standartní situaci Martin Beránek. Poté si však taktovku zápasu převzali znovu hosté, ti do poločasu přidali ještě dvě branky a završili tak pětigólový první poločas, do kabin se tak šlo za jasného vedení Ledče. Za zmínku stojí výkon hostujícího Ondřeje Martinka, který zaznamenal během 40 minut hattrick, oproti tomu domácí i přes několik šancí další góly nepřidali.

Střelecké představení hostů

Druhá půle začala shodně s tou první - Ledeč rychle přidala dvě branky a na tabuli tak svítilo skóre 1:6 - hosté se jako spořádání hosté opravdu nechovali. Svou dominanci, Okrouhlice jen přihlížela gólovému představení, prosadili se ještě Turek - další autor hattricku, se Stehnem a bylo vymalováno - Ledeč si domů odvezla vítězství ověnčené 8 góly. Domácí se budou z tohoto výprasku dlouho a těžce vzpamatovávat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek - hráč: Ledeč má mladý tým proložený zkušenými hráči, kteří hráli vyšší soutěž a za mě je jasně nejlépe hrající v celém OP a do budoucna bude jasným kandidátem na postup o třídu výš. My i přesto, že jsme se vcelku sešli, jsme byli všude druzí a nestačili jsme na ně a výsledek je přesným odrazem toho v jako situaci se právě nacházíme

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Tomáš Žemlička - hráč: Šli jsme do zápasu s tím, že to nebude jednoduché. Na začátku hry jsme se trochu trápili, ale po chvíli jsme se chytli a dostali jsme se do vedení. První poločas jsme zvládli velmi dobře a do druhého poločasu jsme nastupovali s třígolovým náskokem, takže atmosféra týmu byla dobře nalazena a hrál se pěkný kombinační fotbal, i když terén nám moc nepřál, ale celou druhou půlku jsme měli pod kontrolou, vytvářeli se krásné šance a tak jsme přidali ještě pár branek a zápas vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
M. Žáček [-] - M. Vydrář [-] (70. J. Zadina [-] ) , M. Beránek [-] , M. Janda [-] , M. Med [-] - T. Jelínek [-] , J. Beránek [-] (66. J. Beránek [-] ) , D. Prášek [-] , V. Strašil [-] - P. Beránek [-] , Z. Dolejší [-] (66. J. Matějka [-] ) -

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - M. Turek [-] , O. Martinek [-] , I. Rudenco [-] (68. M. Smejkal [-] ) , J. Urban [-] , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] , M. Pajer [-] (73. J. Stehno [-] ) , V. Šenk [-] (76. A. Procházka [-] ) , L. Hauser [-] , M. Janovec [-]

Hráči zápasu: O. Martinek , M. Turek , R. Veleta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, SOMMER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Dibelka
Tip experta: výhra hostů

Ledeč první jarní kolo v pohodě zvládla, Okrouhlice dává každý zápas horko těžko dohromady 11 lidí a nepomůže ani domácí prostředí, čekám jasnou výhru ledečského béčka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů