1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice urvala ve Veselí výhru v deseti hráčích


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl hodně emocí

Veselí nad Lužnicí má pro první jarní zápasy nelehký los. Nejprve sehrálo utkání v Chýnově a dnes k nim zavítala Nová Včelnice, která taktéž touží po postupu. Hosté přijeli pouze ve dvánácti hráčích což jim příliš klidu nedopřálo což se projevilo na emocích přímo na hřišti. Veselí tak mohlo vycítit slabinu, jelikož pro Včelnici by bylo úspěchem odvézt si i jeden bod za remízu a tomu také přizpůsobila styl hry. Hosté hráli poctivě od obrany a vyčkávali na brejky. To se jim nepodařilo a byli to právě hráči Lokotky, kteří se ujali vedení. V 19.minutě trefil do černého Jan Bursík 1:0. Po tomto úvodním gólu ovládli emoce hostující lavičku a hlavní trenér byl vykázán na tribunu. Zápas se i nadále hrál velice bojovný a Včelnice se dočkala vyrovnání ve 36.minutě zápasu. Střelou, která po nerovném terénu doskákala až za záda Hejla srovnal Richard Horák 1:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do šaten.  

I v deseti lidech lze bojovat

Druhý poločas začínal díky vyrovnanému stavu prakticky od nuly. Hosté se znovu snažili vyčkávat z obrany na brejky, ze kterých by mohli těžit. Veselí se mohlo dostat do lepší psychické pohody v 62.minutě zápasu, kdy hostující Ondřej Šlapanský uviděl po druhé žluté kartě, červenou. Možná i tento moment byl rozhodujícím faktorem celého utkání. Domácím se nedařilo projít přes pevnou obranu, která si nepřipouštěla chyby. Hráče Nové Včelnice jakoby tento moment ještě posílil a díky svému pohybu dokázali smazat rozdíl početní nevýhody. Domácí možná tato aktivita soupeře zaskočila. A tak udeřili hosté ! Psala se 83.minuta a Libor Holec našel přihrávkou Marka Petráše, který kličkou obešel brankáře Hejla a zaznamenal vítěznou trefu. Nová Včelnice tak ukázala, že vyhrát se může i v deseti hráčích a za svou bojovnost si zaslouženě odváží tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Včelnice
Radek Vajda - trenér: Dnešní zápas nezačínal příliš dobře a to kvůli počtu ve kterém jsme se sešli. Snažili jsme se hrát od obrany a urvat alespoň bod. Zápas jsme dohrávali v deseti hráčích a přesto jsme dokázali vyhrát. Kluci dneska bojovali o každý metr hřiště a patří jím veliký dík. Takhle hraje tým, který hraje srdcem a chce vyhrát. Příští týden nás čeká Lišov takže jsem za dnešní výhru rád, jelikož nás pořádně nakopla a dodala sebevědomí.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] (80. D. Karták [-] ) , J. Bursík [-] , P. Hájek [-] (46. P. Nuhlíček [-] ) , D. Fichtner [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , P. Kolář [-] , R. Mach [-] , A. Hruška [-]

TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - J. Matějka [-] , T. Mareš [-] , O. Šlapanský [-] , R. Horák [-] , M. Vokuš [-] (82. L. Holec [-] ) , L. Šlapanský [-] , L. Zápotoka [-] , M. Petráš [-] , O. Blažek [-] , D. Tuček [-]

ŽK: 67. D. Fichtner - 50. O. Šlapanský , 72. T. Mareš , 88. L. Zápotoka . ČK: 62. O. Šlapanský .
Hráči zápasu: L. Holec , M. Petráš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolím Jiří - TŮMA Vítězslav, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Petr Kandl
Tip experta: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza