Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkevští nedali dohromady jedenáctku a prohráli


Branky


26. R. Fink , 29. M. Škvor , 52. R. Fink , 69. T. Mataj , 87. M. Mácha - 6. S. Haluška , 77. S. Haluška
9

Favorizovaná Jíkev nedala dohromady 11 hráčů a v Kostelní Lhotě na body nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahrál si i předseda

Jíkev byla sice týden před zápasem jednoznačný favoritem, když jako druhý tým tabulky v minulém kole přejela Rožďalovice 7:3, ale již několik dní před utkáním s Kostelní Lhotou bylo jasné, že tentokrát to tak lehké nebude. Trenéru Caudrovi se totiž omlouvalo moho hráčů, že na zápas nemohou dorazit. Jíkevští tak po 3 letech nedali dohromady základní jedenáctku. Hráli v deseti, přičemž dres oblékl i předseda klubu Jan Lebduška, který byl ve svých 47 letech nejstarším mužem na hřišti. V bráně Jíkve pak byl tradičně hrající trenér Vít Caudr.

 

Zápas pro oslabené hosty začal dobře, již v 6. minutě je poslal do vedení Stanislav Haluška. Hosté se pak zdáli být i přes svou početní nevýhodu fotbalově lepšími, ale po půl hodině hry inkasovali dva slepené góly z kopaček Romana Finka a Michala Škvora, a tak šli do kabin v horším rozpoložení.

Vít Caudr neměl svůj den

Domácí hned o poločase na hřiště čerstvé hráče neposlalali, a tak po změně stran hosté drželi i v oslabení se soupeřem krok a nadále se zdáli být fotbalově o něco lepšími.

 

Přesto brzy po přestávce navýšil vedení domácích svým druhým gólem Roman Fink. Následně Kostelní Lhota prostřídala a její čtvrtou brnku přidal Mataj. Za hosty sice korigoval skóre svou druhou brankou Haluška, ale skóre definitivně uzavřel na 5:2 domácí Mácha. Hrající trenér Jíkve neměl svůj den. Inkasoval 5 branek, z toho na 2 soupeřům nahrál.

 

Za týden si Jíkevští mohou spravit chuť proti Seleticícm, Kostelní Lhota se utká s Rožďalovicemi.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Poprvé za 3 roky jsme se z různých důvodů nesešli v 11 hráčích. Ke všemu jsem si vybral zápas blbec, dvakrát jsem domácím namazal na gól. Přes početní nevýhodu jsme byli fotbalově lepší a potopily nás zmíněné hrubky. Celkově to určitě pěkný zápas nebyl.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Škvor [-] , T. Pokorný [-] , J. Čábelka [-] , M. Sládek [-] , T. Drobný [-] , M. Mácha [-] , D. Hovorka [-] , L. Bláha [-] , R. Fink [-] (66. T. Mataj [-] ) , M. Ostřížek [-] (57. M. Drobný [-] )

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Lebduška [-] , O. Winter [-] , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] , M. Beneš [-] , S. Haluška [-] , J. Schubert [-] , M. Kóňa [-] , J. Mamurov [-] , M. Kyloušek [-]

ŽK: 6. J. Čábelka , 36. L. Bláha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nepovím František - ŠŤASTNÝ Roman (N), KÁNINSKÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Hendrych
Tip experta: výhra hostů

Jíkevský gólostroj se opět rozběhl a dá se očekávat, že už se do konce sezóny nezasekne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vyrovnaný zápas ,ve kterém hosté budou lepší ale skončí remizou

Tip: výhra hostů