Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev se po přesvědčivém vítězství vrátila na druhé místo


Branky


6

Jíkvi se v úvodu jara příliš nedařilo, ale teď se zapsala do povědomí okresních fanoušků dalším působivým vítězstvím, když porazila Rožďalovice 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu dominovali hosté

Jíkevští před týdnem přišli o druhé místo, ale po kostomlatské prohře s lídrem tabulky Slovanem Poděbrady měli šanci se na druhou příčku hned zase vrátit. Jejich motivace proti Rožďalovicím tak byla značná, přesto jim však úvod zápasu vůbec nevyšel.

 

Nejprve se ve 3. minutě prosadil Josef Chlomek a hned v 7. minutě pak opařené domácí překvapil alší brankou vyhlášený kanonýr Dominik Hora.

 

Po čtvrt hodině zápasu se však domácí probrali a ukazovali, proč jsou v tabulce tak vysoko. Dokázali podržet míč, kombinovat a udávat tempo hry. Vytvořili si i několik slušných šancí, přesto však do konce poločasu nezvládli skórovat, ačkoli byli po většinu času lepším týmem.

Jíkev nastřílela 7 branek

O poločase domácí vystřídali, defenzivního záložníka Jana Balcara nahradil mladší Martin Kyloušek. Hned ve 48. minutě se již snaha domácí ofenzivy přetavila v branku, jejímž autorem byl Stanislav Haluška.

 

S góly se pak lidově řečeno roztrhl pytel. Jasně lepší Jíkevští, kteří se ve druhé půli prezentovali ještě mnohem rychlejší a celkově lepší hrou než před přestávkou, svého soupeře doslova zničili. Po hodině hry srovnal stav utkání Marek Beneš a hned poté otočil skóre Kóňa. Jíkev pak nastřílela další 4 branky, o něž se postarali Veselý s Fichtnerem, který nastřílel hattrick. Za hosty jen stahoval na 6:3 Josef Chlomek.

 

Jíkev se tak po poločase snů vrátila na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Když pominu prvních 15 minut, jsme spokojení. V první půli jsme zahodili mnoho šancí, ale ve druhém poločase jsme se zdravě naštvali, hosty jsme přehráli a dotáhli jsme to k zaslouženému vítězství. Druhá půle od nás byla směrem dopředu vynikající, krom kvality jsme přidali na rychlosti a nasazení. Hrál se dobrý fotbal, 10 branek je toho důkazem.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - M. Beneš [-] , J. Schubert [-] , T. Fichtner [-] , M. Kóňa [-] , J. Balcar [-] (46. M. Kyloušek [-] ) , J. Mamurov [-] , M. Macek [-] , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] , S. Haluška [-]

FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - J. Kubín [-] , J. Chlomek [-] , T. Pavel [-] , D. Hora [-] , M. Najmon [-] , T. Havlík [-] , J. Hojsák [-] , P. Vlasák [-] (71. P. Kubík [-] ) , J. Najmon [-] , V. Kunc [-]

ŽK: 17. J. Mamurov , 38. J. Schubert , 41. M. Macek , 54. M. Kyloušek - 15. D. Hora , 41. V. Kunc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karlík Milan - SALAVA Václav, KÁNINSKÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů