3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlustice profesorským fotbalem padla v Chyňavě


Branky


3

Chyňava téměř v nejsilnějším složení přehrála zaslouženě postupující tým, který působil jako kouzla zbavený. Jeho profesorský fotbal na domácí neplatil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve 3. minutě si Hebeda pohrál s hostující obranou

Ve 3. minutě po chybě obrany se míč stal kořistí D. Steinera, který vybídl do průniku Hebedu, ten si pohrál se středem obrany a zblízka propálil brankáře 1:0. Ve 12. minutě Jirouch přiťukl Bláhovi, ten obešel brankáře, ale nedokázal usměrnit mezi tyče. Ve 21. minutě průnik aktivního Jiroucha a následné zakončení z rohu malého vápna vychytal brankář Dreksler. Hosté přece jen přidali na aktivitě, jenže Jelen v pokutovém území pálil nad. Ve 38. minutě prudkou a štiplavou střelu J. Ungra z 16 metrů brankář Dreksler vyrazil. Ve 40. minutě sražený míč soupeřem si u šestnáctky našel Hebeda a jeho technická střela zapadla do horního růžku 2:0.

Trestný kop se J. Ungrovi nezvykle vůbec nepovedl

Po obrátce byl k vidění fotbal bez šťávy, na místní poměry moc poklidný. V 52. minutě zahrával trestný kop z ideální vzdálenosti J. Ungr a nezvykle vysoko, dobrých 10 metrů překopl i ochrannou síť. V 57. minutě se zrodila vzorná kolmice D. Steinera pro Lorence, který přesně zamířil k tyči 3:0. Po chvíli z úrovně penalty zakončoval Jirouch, brankář nohama zabránil jisté brance. V závěru přišla jen série střídání, fotbalovější byl zahraný rohový kop D. Steinerem a hlavička Kříže nepatrně vedle.

U domácích opět našel střeleckou mušku Hebeda, výborné míče připravoval D. Steiner, obranu dirigoval Kříž, neprůstřelný byl Dreksler. U Tlustice lze vyzdvihnout výkon Ladislava Jiroucha a pochválit i Ladislava Lenkvíka.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] - D. Steiner [-] , Z. Steiner [-] (78. D. Zíma [-] ) , V. Vaněk [-] (60. M. Svoboda [-] ) - J. Čeřovský [-] , J. Hebeda [-] (84. P. Petrbok [-] ) , J. Buncík [-] (55. N. Žáček [-] ) , L. Jelínek [-] , J. Lorenc [-] (75. M. Husák [-] )

SK Tlustice
J. Červenka [-] - D. Turek [-] (46. K. Sklenář [-] ) , L. Jirouch [-] , P. Bláha [-] , M. Jelen [-] (70. J. Vlček [-] ) , L. Lenkvík [-] , M. Říha [-] , O. Bartoš [-] , O. Šoch [-] , P. Jirovský [-] (28. J. Ungr [-] ) , S. Souček [-]

ŽK: 48. J. Čeřovský , 51. J. Buncík , 59. N. Žáček , 72. D. Steiner - 22. S. Souček , 75. J. Ungr .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŠPICL Jan - ZÁVORA Vlastimil, JUPPA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Uksa
Tip experta: výhra domácích

Tlustice má první místo v tabulce jisté, takže ji bude chybět motivace. Chyňavu navíc poženou za vítězstvím v domácím prostředí fanoušci.