Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Berouně byl vidět kvalitní fotbal, domácí rozhodli během deseti minut druhé půle


Branky


5

Kvalitní fotbal předvedly oba týmy, k vidění dostatek střeleckých příležitostí. Rezerva přece jen převýšila soupeře ve větší produktivitě. Rozhodla utkání během deseti minut druhé půle, když vstřelila tři branky. Oba trenéři mohli využít to nejsilnější co mají k dispozici. Navíc domácí pustili na plac Tomáše Lhotku, nejlepšího střelce podzimní části Divize A, který se na jaře poněkud střelecky trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosnedl mířil přesně k tyči

Jáchymov musí mrzet nevyužité možnosti z úvodního poločasu, kdy Morstein, Žalud i Patera trefovali dobře postaveného brankáře Hůlu a dvě gólovky jim vychytal. Do vedení šli nakonec ve 31. minutě berounští zásluhou střely Hosnedla metr nad zemí k tyči.

Beroun rozhodl během deseti minut

Ve 47. minutě propadla Čechie při ztrátě míče a Michal Novák takové dárky neodmítá. Proti vyběhnuvšímu brankáři věděl, kam chce míč dát 2:0. V 52. minutě z nouze zahrané bodýlko brankář neudržel a situaci vystihl Michal Novák a trestal na 3:0. Hned v 56. minutě neobsazený Lhotka si zpravil chuť a trestal na 4:0. Jáchymov sympaticky utkání nezabalil a po centru Červenky pěknou hlavičkou k tyči snížil Morstein. V 86. minutě se do šestnáctky uvolnil Morstein a dobře míč umístil k tyči 4:2.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie se v prvním poločasu v Berouně Na Ostrově prezentovala dobrou a ukázněnou hrou a jediné, co jí scházelo ke spokojenosti, byla řada neproměněných šancí a ráznější zakončení.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - P. Vopěnka [-] , F. Hosnedl [-] (37. T. Kraus [-] ) , L. Vávra [-] (66. M. Pavlík [-] ) , V. Hrdlička [-] , M. Novák [-] , M. Novák [-] , R. Grajcar [-] (82. P. Fišer [-] ) , T. Lhotka [-] (70. N. Bednárik [-] ) , O. Slabý [-] , M. Havlíček [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , T. Cihelka [-] (73. R. Vávra [-] ) , Y. Odeesho [-] , J. Havel [-] (57. J. Červenka [-] ) - L. Patera [-] , K. Pecha [-] , T. Frydrych [-] , L. Spurný [-] - M. Žalud [-] (46. J. Krob [-] ) , J. Morstein [-]

ŽK: 25. V. Hrdlička .
Hráči zápasu: M. Hůla , M. Novák - T. Frydrych , L. Spurný , J. Morstein .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BIDŠOVSKÝ Pavel, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra domácích

Beroun v čele se svým sniperem doma Jáchymov porazí.