4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozdov zaspal úvody poločasů, čehož domácí Žebrák využil


Branky


4. K. Vajs , 6. M. Herejt , 48. K. Vajs , 90. K. Vajs - 29. J. Zelenka
5

Žebrák v ideálním složení, soupeř v hodně slátané sestavě bez pěti stabilních hráčů, nejhorší, co se může stát, když chybí brankář. Ve svatyni zaujal obětavě místo útočník Otradovec. Favorit dostal od soupeře další dáreček, když vyloženě zaspal úvody poločasů a od toho se odvíjel další průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drozdov zaspal úvod poločasu

Hned v 6. minutě byl stav 2:0 pro domácí po brankách Karla Vajse, který po kombinaci prošel tzv. „až do kuchyně“ a Matěje Herejta. Ve 29. minutě sice pohlednou brankou snížil na 2:1 Zelenka, když pronikl do pokutového území a chytrým lobem překonal brankáře. Hra se přece jen vyrovnala.

Hned po třech minutách se trefil opět Vajs

Opět zkraje poločasu se prosadil Karel Vajs, když unikl hostující obraně a zakončil podél brankáře – 3:1. Utkání si Žebrák už zkušeně pohlídal a nadále stíhá první Tlustici, ještě v 90. minutě zkompletoval Vajs hattrick, když opět po úniku hostujícím hráčům zakončil podél brankáře – 4:1.

V dalším kole Žebrák jede do Trubína. Drozdov doma hraje proti Březové.

U domácích byl rozdílovým hráčem Vajs, který po kombinaci prošel tzv. „až do kuchyně“. Další dvě branky zařídil po únicích a v zakončení podél brankáře se nemýlil.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - J. Novák [-] , M. Žalud [-] , A. Procházka [-] , I. Kučera [-] (52. D. Muller [-] ) - A. Vokáč [-] , L. Vojta [-] - K. Vajs [-] - M. Herejt [-] (69. J. Calda [-] ) , D. Pergl [-] (63. T. Pergl [-] ) , T. Kuník [-] (71. O. Kuška [-] )

TJ Drozdov
O. Otradovec [-] - M. Spurný [-] , M. Štochl [-] (29. J. Štajner [-] ) , M. Průša [-] (57. F. Kovařík [-] ) , P. Sládek [-] , M. Voráček [-] , J. Pichlík [-] , R. Přidal [-] (68. D. Waldhauser [-] ) , J. Zelenka [-] , V. Vodička [-] , F. Švarc [-] (83. J. Kalina [-] )

Hráči zápasu: K. Vajs .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - ŠPIVÁK Radek, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Žebrák po zaváhání z minulého kola potvrdí proti Drozdovu roli favorita.