Březová proti Broumům musela výsledek otáčet


Branky


37. D. Vopršál , 44. P. Dupač (p.) , 49. M. Barták , 68. D. Vopršál - 12. L. Spurný
4

Vstup do zápasu vyšel lépe hostujícímu celku. Nicméně Březová je na jaře na vítězné vlně a utkání se jí podařilo otočit již v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Dupač v závěru proměnil penaltu

Právě na podzim Broumy doma proti Březové braly bod. Ten by jistě braly i v tomto utkání.

Téměř 25 minut byly Broumy lepším týmem, napadaly soupeře a nedovolily rozehrávku. Naopak domácí dost nervózní a dlouho se jim nic nedařilo.

 

Ve 12. minutě umožnila Březová soupeři po pravé straně dálnici, využil ji Spurný a skoro 30 metrů postupoval v samostatném úniku až překonal brankáře k přední tyči 0:1. Poté ještě vyhrávající celek v závaru trefil tyč. Další možnost zachránil brankář Košťálek pádem pod nohy útočníka. Teprve ve 37. minutě se podařila domácím kombinační akce a D. Spousta vysunul Vopršála, který zakončil nechytatelně 1:1. Ve 44. minutě posoudil rozhodčí zákrok brankáře Kopice na pronikajícího D. Spoustu jako pokutový kop, který Dupač proměnil.

Domácí vedení navýšili

Do druhého poločasu pro obnovení zranění nenastoupil do té doby rozdílový hráč Daniel Spousta. Ve 49. minutě se na kluzkém terénu dokonale vydařila Bartákovi střela z 25 metrů na níž neměl brankář nárok 3:1. V 68. minutě po spolupráci Spousty a Bartáka si mezi obránce naběhl Vopršál a napnul síť a stanovil tak konečné skóre 4:1. Březová v zápase potvrdila jarní formu.

V příštím kole Březová jede do Chyňavy. Broumy mají volno.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Domácím chyběl Malý a na jaře ve vynikající pohodě hrající Beneš hostům Citelně v obraně Mácha. Prvních třicet minut Broumy nepředstavovali tým, který je na posledním místě ve 12. minutě zaslouženě Broumy vedly po gólu Spurného hned na to zachránil Koštálek jasný gól a tyčka uchránila domácí od pohromy. Od 30. minuty přebrala otěže utkání Březová ve 37. minutě po rychlé akci překvapil Kopice Vopršál. Před koncem poločasu domácí otočili po faulu na D. Spoustu z pokutového kopu kapitán domácích Dupač s přehledem proměnil. Do druhého poločasu už nenastoupil nejlepší hráč hostů a bylo to znát. Hned ve 49. minutě se opřel do balonu nejlepší hráč domácích Spousta a nedal brankáři žádnou šanci od té doby se utkání dohrávalo s jasnou převahou Březové. V 68. minutě přišla nejhezčí akce utkaní zakončená dobře hrajícím Vopršálem 4-1 v slušně hrajícím utkání vynikali u domácích Vopršál a tradičně nejlepší hráč Březové Spousta u hostů Spousta a Spurný.




Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Pavlík [-] (59. D. Novák [-] ) , R. Sitta [-] , L. Mička [-] , M. Barták [-] (81. M. Müller [-] ) , T. Lorenc [-] , D. Vopršál [-] , J. Kadlec [-] , D. Spousta [-] , P. Dupač [-] , P. Šobek [-]

TJ Broumy
J. Kopic [-] - J. Čermák [-] , L. Spurný [-] , L. Jirásek [-] , . Choc [-] , D. Spousta [-] (46. M. Knoll [-] ) , J. Čermák [-] (80. M. Štochl [-] ) , L. Zmrzlý [-] (66. O. Novák [-] ) , O. Lacina [-] , M. Vlach [-] , M. Karásek [-]

ŽK: 8. P. Dupač , 65. M. Barták .
Hráči zápasu: D. Spousta , D. Vopršál - L. Spurný , D. Spousta .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 09:21
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Na podzim Broumy sice braly bod, ale na jaře se Březové daří a doma lehce zvítězí.