3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

27.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet přesvědčivě přehrál Kladno


Branky


10. D. Scharf , 19. D. Kostka , 56. M. Hurka
6

Po nevyvedeném začátku už se Kladno nedokázalo dostat do zápasu a Motorlet po kvalitním výkonu slaví tři body zcela po zásluze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Pražanů

Kladenští nastupovali do utkání na Motorletu s cílem potvrdil dobré výkony z poslední doby. Motorlet si chtěl na domácím pažitu ale taky dojít pro bodový zisk. A byli to právě domácí, kdo začal velmi aktivně. Hned v 10. minutě se měnilo skóre. Po rychle rozehraném rohu se trefil David Scharf - 1:0.

 

Motorlet pokračoval dále v aktivitě a Kladenští byli jako opaření. V 19. minutě se v šanci ocitl Dominik Kostka a zvýšil na 2:0.

 

O dalším průběhu zápasu tato branka napověděla hodně. Kladno se nemohlo dostat do tempa a Motorlet v klidu dovedl zápas do poločasového vedení. 

Motorlet si pohlídal vedení

Domácí byli po dobře odehraném poločase na koni. Hráli naprosto uvolněně a byli lepším týmem. Bylo patrné, že o vítězi zápasu je už rozhnuto. Kladenští nekladli příliš odpor a nepůsobili nijak nebezpečně.

 

V 56. minutě po trefě Martina Hurky to bylo už 3:0. Kladno sympaticky kombinovalo, ale jejich šance končily před vápnem. 

 

Do velké šance se dostal Jiří Růžička, ale brankář Foferka byl pozorný. Kladnu už se ale gól vstřelit nepodařilo. Obrana domácích byla pozorná a Motorlet si tak připsal tři body do vyrovnané tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Kladno
Jan Pejša - trenér: "Motorlet nás přehrál a vyhrál zaslouženě. Nedokázali jsme se dostat do zápasu a bohužel jsme tentokrát nebodovali . Musime se zametit na příští domaci zápas ."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , J. Rajnoch [-] (77. O. Janda [-] ) , M. Filip [-] , P. Štěpánek [-] , J. Vojta [-] , D. Kostka [-] , D. Scharf [-] (83. D. Hrabina [-] ) , D. Mařík [-] (74. J. Jonáš [-] ) , M. Hurka [-] (63. D. Dvorský [-] ) , O. Měska [-] (72. L. Kučera [-] )

SK Kladno
M. Vokoun [-] - V. Kalina [-] , A. Holub [-] , T. Borák [-] , T. Abrham [-] , Š. Hanzlík [-] - D. Čížek [-] , D. Richter [-] , J. Růžička [-] - M. Tóth [-] (63. P. Bartoš [-] ) , V. Procházka [-] (72. R. Stříška [-] )

ŽK: 86. L. Kučera - 36. T. Borák , 58. M. Vokoun , 76. J. Růžička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - NEDVĚD Vít, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích