0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Hostouně se v Mostě natrápil, ale důležité tři body získal


Branky


7

Hostouň směřující za postupem do ČFL neinkasovala ve čtyřech předchozích zápasech. Tuto sérii natáhla na hřišti posledního Mostu, kde vyhrála nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení Hostouně

První poločas začal očekávanou převahou vedoucího celku soutěže. Hostouň byla lepší a vytvářela si šance. Obrana Mostu ale vzdorovala. Most hrál sympaticky a nebál se míč podržet na svých kopačkách. 

 

Ve 31. minutě se už měnilo skóre, když se trefil Štěpán Hájek - 0:1. Hostouň tato branka výrazně uklidnila a zajistila hostům poločasové vedení.

Hosté zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce

Hostouň vstupovala do druhé půle ve výhodné situaci za vedení 1:0. Lídr tabulky měl ještě dostatek šancí náskokk zvýšit. Ale Laušman ani Hájek už branku nepřidali. Most nesehrál špatné utkání, hrál aktivně a velmi bojovně. V některých fázích zápasu byl Hostouni vyrovnaným soupeřem, ale rozhodla kvalita hostujícího výběru.

 

Hostouň tak stále drží čtyřbodový náskok před Zbuzanami. Most se nachází na posledním místě se čtyřbodovou ztrátou na patnáctý Rakovník.



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Libor Klíč - trenér: "Zápas proti Hostouni jsme odehráli slušně. Kluci si sáhli na dno. Hostouň projevila v klíčových momentech svou kvalitu a nakonec o gól vyhrála."




Sestavy


Mostecký fotbalový klub
J. Nejedlý [-] - J. Čonka [-] (68. P. Mirga [-] ) , M. Vait [-] , L. Šípek [-] , J. Zigmund [-] (66. J. Vaněk [-] ) , J. Horský [-] (75. J. Hejtmánek [-] ) , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , O. Kocourek [-] , J. Benda [-] (56. D. Kasal [-] ) , P. Linka [-]

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] (90. R. Linc [-] ) , J. Kabele [-] (50. M. Vojtěšek [-] ) , K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] , D. Věchtík [-] (79. O. Křižka [-] ) , K. Charvát [-] (42. A. Krndžija [-] ) , J. Hanuščík [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

ŽK: 33. J. Zigmund , 37. J. Králík , 52. E. Rilke , 83. L. Šípek - 77. M. Vojtěšek , 78. M. Vašák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - HÁNYŠ Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: výhra hostů

"Lídr nedovolí překvapení a v Mostě s přehledem vyhraje."

Tip: výhra hostů