1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš doma nezvládla zápas proti silné Souši


Branky


7

Fotbalisté Sokola Libiš nezvládli v domácím zápase proti Souši hlavně první poločas, ve kterém dvakrát inkasovali. Souš si ve druhé půli už zápas zkušeně pohlídala a zaslouženě si připsala tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi špatný poločas v podání domácích

Domácí fotbalisté chtěli potvrdil tři skvělé body z venkovního utkání na pražském Motorletu. Do utkání ale vstoupili matně. Jejich herní projev postrádal pohyb, aktivitu směrem dopředu a herní kvalitu. Souš se tak od počátku tlačila na polovinu domácích a byla lepším celkem.

 

Do vedení šli hosté hned v 7. minutě. To se trefil Jiří Zápotocký - 0:1. Zlepšení výkonu domácích se nekonalo a tak Souš diktovala tempo hry. Těsně před poločasem zasadili hosté Libiši krutou gólovou ránu, když se prosadil Vít Popelka - 0:2.

Marná snaha domácí Libiše

Libiš do druhé půle přeskupila řady a dočkala se snížení. Vladimír Stibora, nejlepší střelec Libiše, se dostal k jednoduchému zakončení - 1:2. Kdo by čekal, že Libiš tato branka probudí a svého soupeře zatlačí, musel být zklamán. 

 

Domácí výkon se zlepšil pouze na několik minut, a k vidění byly pouze náznaky šancí. Závěr zápasu si ale zkušený tým Souše pohlídal a zaslouženě si připsal tři body.

 

Libiš si tak zkomplikovala boj o záchranu a momentálně je na 12. místě. Souš si výhrou upevnila třetí příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Černý - tajemník: "Z naší strany spokojenost. Nečekal nás jednoduchý zápas, ale nakonec to kluci zvládli. Tři body jsou pro nás skvělým výsledkem."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (66. D. Kaiser [-] ) , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , P. Macháč [-] (90. P. Dobrovolný [-] ) , L. Bíba [-] , T. Stejskal [-] (46. T. Kvída [-] )

FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - D. Chodora [-] (68. V. Štípek [-] ) , P. Bohata [-] , P. Vávra [-] (76. D. Nobst [-] ) , V. Popelka [-] , J. Zápotocký [-] , K. Christof [-] , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , T. Karlovec [-] , B. Hudec [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: výhra domácích

"Libiš s blížícím se koncem nabírá formu. Volím překvapení a výhru domácích."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů