Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs zvládl utkání proti Chomutovu s přehledem


Branky


7

Brandýs odehrál po delší době velmi povedený zápas a Chmutovu nadělil 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla jen jeden gól

Do utkání vstoupili domácí aktivně. Již ve 4. minutě zahrával trestný kop David Folwarczny, ale jeho střelu hostující brankář vyrazil. O 5 minut později se na Spořilově již slavilo. Rozhodčí po faulu na Martina Kovaříka nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Folwarczny – 1:0.

 

Poté se hra vyrovnala a odehrávala se hlavně mezi šestnáctkami. Několik nebezpečných situací si vytvořili domácí, ale nic, co by vedlo k přímému ohrožení hostující branky. Před koncem poločasu měl ještě dobrou příležitost Václav Šmejkal, kdy z malého vápna hlavičkoval těsně nad.

Gólostroj v balení Brandýsa

Druhý poločas Brandýs začal stejně aktivně jako ten první. V 52. minutě se k míči na pravé straně dostal Šmejkal, odcentroval na zadní tyč, kde rozvlnil síť za hostujícím brankářem Folwarczny – 2:0. O 5 minut později předvedli podobnou akci František Klíma s Janem Reichertem, kdy prvně jmenovaný centroval a Reichert hlavičkoval, tentokrát se ale skóre díky výborném zákroku brankáře na brankové čáře neměnilo. 7

 

To se měnilo až po další akci Folwarczného. Po průniku domácího kapitána do pokutového území se odražený míč dostal až ke Šmejkalovi, který ranou pod břevno z hranice velkého vápna nedal brankáři šanci – 3:0. O deset minut později se skóre opět měnilo. Po akci tria Klíma, Folwarczny, Šmejkal, uklidil míč do prázdné branky posledně jmenovaný – 4:0. Hned po rozehrání se sám na branku řítil Folwarczny, ale díky zákroku brankáře hattrick nezkompletoval.

 

To se až o chvíli později povedlo Šmejkalovi. Hostující brankář pouze vyrazil pěknou střelu Folwarczného a pravý záložník již neměl problém vsítit tuto sezónu svůj již druhý hattrick – 5:0. Poté se utkání již jenom dohrávalo a tak konečně po dlouhých sedmi zápasech si domácí hráči s fanoušky mohli užít vítěznou děkovačku.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "Konečně jsme to prolomili a po sedmi zápasech naplno bodovali. V utkání jsme byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli. Celý tým předvedl velmi dobrý a bojovný výkon."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - M. Baloun [-] , L. Pechač [-] , P. Malý [-] , J. Reichert [-] - F. Braborec [-] , M. Urban [-] (5. F. Klíma [-] ) , D. Folwarczny [-] - M. Kovařík [-] , O. Hamada [-] , V. Šmejkal [-] -

FC Chomutov
R. Švejda [-] - T. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] , L. Svoboda [-] , D. Hána [-] , J. Mužík [-] , V. Kubík [-] , T. Janošík [-] , M. Chaloupka [-] , J. Hyneš [-]

ŽK: 68. V. Šmejkal - 4. L. Svoboda , 36. T. Janošík , 85. M. Boček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠVAGR Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: výhra domácích

"V Brandýse se hraje těžko. Chomutov odjede s prázdnou."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích