2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice po obratu slaví tři body


Branky


7

Březová se ujala vedení, ale skvělý obrat v podání domácího celku přišel ve druhé půli. Hosté si tak nakonec neodvezli z Neratovic ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená standartka Březové

Hostující Březová přijela na hřiště Neratovic hrát zejména ze zajištěné obrany a často vyrážela do rychlých brejků. Hosté taky spoléhali na standartní situace. Neratovice se snažily hrát aktivní fotbal před vlastními fanoušky, ale bohužel často ztráceli míč v přechodové fázi. 

 

Březová domácí potrestala v 36. minutě. To se po standartní situaci prosadil Tomáš Bereczký a bylo to 0:1. Hned vzápětí to mohlo být o dva góly. Březová trefila s hezké akce tyč a Neratovice tak přežily klinickou smrt. Do poločasu už se ale na skóre nic nezměnilo a Březová tak držela nadějný výsledek.

Obrat domácích

Neratovice nastoupily do druhé půle s velkým odhodláním něco s výsledkem udělat, přišlo na řadu i jedno poločasové střídání. Březová se soustředila pouze na bránění vlastní svatyně a tlak domácích narůstal. 

 

V 61. minutě už bylo vyrovnáno, když se do odraženého míče na hranici pokutového území opřel Jakub Pajkrt a trefil přesně - 1:1. 

 

Od této chvíle byl zápas znovu otevřený na obě strany. Neratovice si šly ale více za vítězstvím. Březová hrála velmi sympaticky, ale bohužel v závěru kapitulovala. V 88. minutě Pajkrt šikovně vysunul Josefa Kozáka, který si počínal v koncovce mazácky - 2:1.

 

Neratovice tak nakonec v zápase uspěly a posunuly se na 7. příčku v tabulce. Březová se nachází na 10. místě.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "V Neratovicích jsme nakonec bodovat nedokázali. Vzhledem k průběhu zápasu je to škoda."



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - J. Pajkrt [-] , V. Vorasický [-] , T. Chlumecký [-] , V. Regner [-] - D. Duch [-] , M. Barták [-] (46. M. Rejman [-] ) , R. Kokoška [-] , O. Yaroshenko [-] (88. P. Vávra [-] ) - R. Hrdý [-] (59. J. Moravec [-] ) , J. Kozák [-] (90. P. Kalabiška [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - V. Neudert [-] , P. Neumann [-] , D. Horvát [-] , D. Peterka [-] - T. Bereczký [-] , D. Kursa [-] (81. D. Nimrichter [-] ) , P. Veselý [-] , V. Vrtělka [-] , M. Kratochvíl [-] - D. Martinec [-]

ŽK: 90. L. Dědek - 40. D. Martinec , 63. V. Neudert , 73. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Tupý Petr - VRCHOTA Jaroslav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: výhra domácích

"Vyrovnaný zápas. Bude to těsné, tipuji o gól výhru Neratovic."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů