3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

25.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník zatáhl do boje o udržení nymburský Polaban


Branky


8

Fotbalisté rakovnického Tatranu předvedli doma skvělý výkon a zaslouženě přehráli Nymburk. Polaban si tak zkomplikoval závěr sezony a přiblížil se sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Rakovníka

Skvělý vstup do první půle zaznamenali hráči Rakovníka. Hned v šesté minutě zvedali fanoušci ruce nad hlavu když se do centru opřel krásně Junek - 1:0. Rakovník tento gól nabudil a tlačili se dál do zakončení. Hostující obrana nakonec odolala i díky nepřesné koncovce domácích.

 

Nymburk se postupně osměloval a dostával se do šancí především díky standartním situacím. 

Tatran si utkání aktivní hrou pohlídal

Rakovničtí fotbalisté druhý poločas ovládli. Tlačili hosty svou aktivní hrou, ale šance nepřicházely. Až v 70. minutě Omovie zachytil nepovedenou malou domů, udělal kličku brankáři a byl sražen. Míč na penaltový puntík si postavil Verner, ale minul. Domácí to ale nezlomilo. V 76. minutě už to bylo 2:0. Petr Kučera se opřel do centru akrobaticky nůžkami a trefil skvělě.

 

V závěru ještě Rakovník svou výhru pojistil, když se prosadil podruhé v utkání Petr Junek - 3:0. Tatran zvítězil jednoznačně a zaslouženě. Nymburk v první půli nehrát špatně. Výraznější šance si nevytvořil, a tak zůstal bez bodu. 



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - M. Ryška [-] (83. T. Rothe [-] ) , V. Hradecký [-] (87. L. Dolák [-] ) , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , P. Junek [-] (86. Y. Kutafin [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , J. Bredler [-] , K. Omovie [-] (80. A. Nesládek [-] ) , A. Vrána [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Zorkler [-] , M. Dudla [-] , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] , M. Kotek [-] , P. Hobík [-] (62. M. Korec [-] ) , M. Škarecký [-] , R. Novotný [-] , T. Vobořil [-] , V. Herčík [-] (80. P. Müller [-] )

ŽK: 34. P. Vecka , 43. K. Omovie , 85. V. Hradecký - 59. M. Bohdan , 60. M. Čuřík , 71. P. Plaček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MILNER Michal, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Denis Preclík
Tip experta: výhra domácích

"Tady se těžko tipuje. Vyrovnaný zápas, Rakovník o gól vyhraje."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů