1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby bral dva body Polaban


Branky


9

Třaskavé derby dvou týmu z Nymburska vyznělo lépe pro hostující Polaban. V zápase nechyběly emoce, nasazení a nakonec se diváci dočkali i penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá začátek zvládla lépe

Od úvodu utkání bylo znát, že obě mužstva chtějí uspět. Zdánlivě se oba pohybují v klidných vodách tabulky, ale v připadě nějaké černé serie proher se rychle mohou zaplést do bojů o záchranu. Oba celky ale přistoupili k utkání aktivně, s žádnou vyčkávací taktikou. Náznaky šancí na sebe nenechaly dlouho čekat, ale obě obrany pracovaly velmi pozorně. 

 

Vedení se ujali domácí. Po pěkné akci se v 27. minutě prosadil Matěj Horák a Ostrá vedla 1:0.

 

Zápas se hrál ve vysokémtempu. Nechyběla spousta soubojů a důrazných zákroků. Nymburk reagoval na inkasovaný gól zvýšenou aktivitou, ale první půli vyhrála Ostrá výsledkem 1:0.

Nymburk dovedl zápas do penalt

Nymburští fotbalisté nastoupili ke druhé půli odhodlaně a tlačili se na polovinu soupeře. Jejich slibné příležitosti ale končily na domácí obraně, popřípadě v rukavicích spolehlivě chytajícího Martina Kellera. 

 

Za snahu byl Polaban odměněn v 77. minutě, když se trefil Tomáš Vobořil a bylo vyrovnáno. S blížícím se koncem zápasu se stále více jiskřilo. Tento fakt nakonec vyústil v červenou kartu, kterou obdržel nymburský Jakub Zörkler a hosté tak dohrávali v deseti. Obětavým a houževnatým výkonem ale zápas jeho spoluhráči dovedli do penaltového rozstřelu, kde nakonec brali druhý bod.

 

Pro nymburské fotbalisty jsou to velmi důležité dva body a opět se vzdálili sestupovým příčkám. Nyní se nacházejí na 12. příčce, a jejich soupeř z Ostré se po zápase pohybuje na 10. místě.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Pro nás trošku zklamání. Nepodali jsme výkon hodný derby. Nedali jsme tomu tolik jako v minulých zápasech. Dostali jsme se do vedení, ale soupeř zaslouženě vyrovnal. V druhé půli byl Nymburk lepší. Byli lépe připravení, možná si zasloužili i vyhrát."




Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bodlák [-] (88. T. Petr [-] ) , V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] , T. Moudrý [-] , B. Tvrzník [-] , M. Horák [-] , D. Hudec [-] (81. J. Kamlach [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novotný [-] (66. J. Knobloch [-] ) , J. Řezníček [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - O. Bejbl [-] , J. Zorkler [-] , M. Dudla [-] (66. M. Korec [-] ) , F. Vyskočil [-] , M. Čuřík [-] , M. Daněk [-] , M. Škarecký [-] (90. M. Kotek [-] ) , R. Novotný [-] (76. P. Hobík [-] ) , T. Vobořil [-] , M. Bohdan [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - HRKAL Václav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

"Zápas týmů, kteří jsou skoro jistě zachráněny. Ostrá by měla zvítězit."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů