2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

23.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby se radoval lídr divize z Hostouně


Branky


9

Očekávané derby dvou týmů z Kladenska vidělo přes pět stovek diváků. Bylo na co koukat. Střetly se týmy, které mají v poslední době formu jako hrom. Z vítězství se radovala domácí Hostouň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas se šancemi na obou stranách

Kladenští nastupovali do zápasu proti favorizované Hostouni ve velmi oslabené sestavě. Z různých důvodů chyběli hostům Kraus, Pechr, Čížek, Holub nebo Tesař. Kladenští na to zareagovali nasazením mladších hráčů, kteří rozhodně nezklamali. První půle se hrála nahoru-dolů. Více na míči byla přeci jen Hostouň a vytvořila si také největší šanci dosavadního průběhu. Ale šutér Václav Laušman nastřelil jen břevno. Na druhé straně hrozil Procházka, který ale ve finální fázi mířil mimo.

 

První půle se schylovala ke konci, když udeřili domácí. Laušman parádně našel hlavu Štěpána Hájka a ten se nemýlil - 1:0. Za tohoto stavu odešly oba týmy do kabin.

Začátek druhé půle zvládla Hostouň skvěle

Vstup do druhé půle měla Hostouň famózní. Šance Kladna na bodový zisk tak rapidně klesly. Ve 48. minutě měl v gólové situaci opět prsty Václav Laušman. Centrem našel Jiřího Kabeleho a ten se nemýlil - 2:0.

Kladno se snažilo alespoň snížit a šance na to byly. Ale obrana Hostouně pracovala dobře a nakonec se dokázala ubránit. Vítězství mohli domácí korunovat třetím gólem v 70. minutě. Nařízenou penaltu ale Laušmanovi bravurně zneškodnil brankář Kladna Martin Vokoun.

 

Domácí diváci tak mohli být spokojeni. Ale i hostující příznivci z Kladna si určitě přišli na své. Především nadějný výkon dorostenců v jejich sestavě může být pro kladenský klub velkým příslibem.

Hostouň tak stále drží v čele tabulky čtyřbodový náskok na druhé Zbuzany. Kladno je o skóre sedmé.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - sekretář: "Byli jsme více na balónu. Obě mužstva měla šance, ale my jsme byli nebezpečnější. První gól byl zlomem v utkání. Druhým gólem jsme zlomili odpor Kladna a zápas dohráli. Bylo to utkání o prvním gólu a naštěstí se nám ho podařilo vstřelit."




Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] (75. M. Vojtěšek [-] ) , V. Laušman [-] (85. Š. Kárník [-] ) , J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] , L. Vegricht [-] (69. O. Křižka [-] ) , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

SK Kladno
M. Vokoun [-] - Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , P. Bartoš [-] (62. R. Stříška [-] ) , V. Kalina [-] , F. Suchý [-] - J. Růžička [-] , D. Richter [-] , D. Šíma [-] - M. Tóth [-] (62. T. Pospíšil [-] ) , V. Procházka [-] (79. T. Abrham [-] )

ŽK: 71. F. Suchý , 86. Š. Hanzlík .
Počet diváků: 536. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

"Lídr soutěže bude mít velmi těžkého soupeře. Kladno je ve velké formě, ale Hostouň nakonec těsně vyhraje."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích