2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze středu tabulky pro Chomutov


Branky


9

Chomutovští fotbalisté si na jaře drží velmi slušnou bilanci na domácím hřišti - ještě zde neztratili ani bod. V utkání proti Meteoru nebyli lepším týmem, ale i tak dokázali zvítězit a udržet čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Chomutova, herní převaha Meteoru

Chomutov v minulém kole prohrál ve Zbuzanech a Meteor doma nestačil na Souš. Potkaly se tedy dva celky, které měly co napravovat a úvod patřil domácím, kteří byli aktivnější a také šlido vedení. V 8. minutě propadl míč v obraně Meteoru, domácí ho dokázali dostat zpět do vápna a tam zakončoval Filip Turek - 1:0.

 

Od této chvíle bylo na hřišti dá se říct jedno mužstvo. Chomutovské vstřelená branka ukolébala a namíči byli více hosté. Meteor si vytvářel zajímavé šance, nastřelil dokonce břevno, ale v zakončení pohořel. Domácí obrana stále odolávala i za přispění brankáře Švejdy. 

Pojistka přišla až v závěru

Druhá půle neměla nikterak strhující průběh. Šancí výrazně ubylo a na obou týmech bylo znát, že to není jejich zápas. Mírně lepší byli hosté z Prahy, ale domácí zase skvělě pracovali v obraně a do vyloženě šance hosty nepustili. 

 

Meteoru se v průběhu zápasu nakonec skórovat nepodařilo. Naopak Chomutov pojistil své vedení v 89. minutě. To když se trefil mladíček Jan Mužík už ve třetím zápase za sebou! Chomutovští tak nakonec zápas dotáhli do vítězného konce a posunuli se do první poloviny tabulky právě před svého soupeře.



Ohlasy k zápasu



FK Meteor Praha VIII B
Jindřich Tichai - trenér: "Podali jsme slušný výkon. Měli jsme větší držení míče, více nebezpečných situací. Soupeř šel do vedení po náhodné akci, kdy nám tam propadl balón. Nedokázali jsme naši převahu vyjádřit gólově. Rozhodla naše nemohoucnost. V zakončení jsme zklamali, ale jinak jsme předvedli dobrý výkon."



Sestavy


FC Chomutov
R. Švejda [-] - L. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] (85. J. Hyneš [-] ) , T. Janošík [-] (64. T. Svoboda [-] ) , D. Hána [-] , J. Mužík [-] , V. Kubík [-] , F. Turek [-] (73. J. Maršálek [-] ) , P. Gedeon [-] , T. Kunart [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - P. Jankú [-] , V. Kostka [-] (71. V. Junek [-] ) , V. Schulz [-] (86. J. Frantl [-] ) , M. Jaroš [-] , C. Ezeala [-] (77. P. Zolotuchin [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , J. Havel [-] , J. Sůra [-]

ŽK: 64. V. Kostka , 75. D. Hanek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Cichra David - ŠTEFAN Michal, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza