Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační vítězství Rakovníka, který tak opustil poslední příčku v tabulce


Branky


9

Rakovničtí fotbalisté naprosto šokovali Neratovice. Domácím se zápas vůbec nepovedl a hosté si po kvalitním výkonu odvezli z horké půdy zasloužené a velmi důležité tři body. Zápas rozhodl už první poločas, kdy Tatran vstřelil hned tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři údery Rakovníka a bylo po zápase

Úvod utkání patřil domácímu týmu. Neratovice vstoupily do zápasu slušně a udávaly tempo hry. Ale prvních 20 minut žádnou větší šanci nepřineslo a pak se děly věci.

 

Diváci mohli nabýt dojmu, že si hráči obou týmů snad vyměnili dresy. Vše bylo totiž úplně naopak, než jak mluvily předzápasové prognózy. Oba celky před zápasem dělilo v tabulce od sebe propastných 20 bodů, ale tento rozdíl nebyl absolutně znát. Nutno přiznat, že Neratovickým chyběly dvě opory defenzivy, a to Regner a Chlumecký. Ale to nebylo hlavním důvodem propadáku. Na hračích Neratovic bylo vidět že tu a tam nějakou situaci podcenili, nedohráli a hosté je za to náležitě vytrestali.

 

V 27. minutě otevřel skóre Nigerijec Omovie, když do branky dorazil míč odražený od tyče - 0:1. O šest minut později Neratovičtí kapitulovali znovu. Po rychlé akci se prosadil Daniel Novák a Rakovník vedl o dva góly. Hosté byli viditelně při chuti, naopak domácímu celku zápas zhořkl. V nastavení první půle se trefil Vladimír Hradecký a Rakovník vyhrál první poločas senzačním výsledkem 0:3.

Zlepšený výkon Neratovic jen zmírnil porážku

Jak skončil první poločas, tak také začal ten druhý. Neratovice se stále nemohly dostat do tempa a naopak lehkost na hráčích rakovnického Tatranu byla zjevná. V 50. minutě se k přímému kopu postavil hostující Stanislav Mařík a krásnou střelou trefil čtvrtý gól Rakovníka.

 

Bylo zřejmě, že o vítězi je rozhodnuto. Hosté možná lehce polevili v koncentraci a Neratovice si začaly vytvářet brankové příležitosti. V 65. minutě se po dorážce prosadil Yaroshenko a korigoval na 1:4. O 12 minut pozdějí Václav Vorasický napodobil svého spoluhráče a snížil tak na rozdíl dvou branek.

 

Rakovník však drama nepřipustil. Po skvělě odehrané první půli si vytvořil dostatečný náskok a zaslouženě si odvezl všechny body. Neratovice naopak v roli favorita selhaly a propadly se na osmou příčku. Rakovník opustil poslední místo v tabulce a vyhrál podruhé za sebou.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - V. Vorasický [-] , L. Stýblo [-] , L. Gazdík [-] , J. Pajkrt [-] - R. Kokoška [-] , M. Rejman [-] , M. Barták [-] (46. O. Yaroshenko [-] ) , D. Duch [-] , P. Kalabiška [-] (46. J. Kozák [-] ) - J. Moravec [-] (73. L. Novák [-] )

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - D. Novák [-] (80. M. Ryška [-] ) , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] (90. Y. Kutafin [-] ) , T. Rothe [-] , A. Nesládek [-] (68. P. Junek [-] ) , M. Verner [-] , J. Bredler [-] (46. P. Kučera [-] ) , K. Omovie [-] (88. L. Dolák [-] ) , L. Černý [-]

ŽK: 43. R. Kokoška , 49. J. Pajkrt - 38. M. Verner .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štěřík Filip - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích