0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník odehrál vyrovnaný zápas s nešťastným koncem


Branky


8

Po noční průtrži mračen se zápas nakonec  odehrál na umělé trévě. K vidění byl především boj mezi oběma vápny. Rakovník vzhledem ke svému postavení v tabulce chtěl a potřeboval bodoval. To se však kvůli chybám v závěru nepovedlo a body si odvezla Souš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal plný nasazení

Rakovničtí fotbalisté začali odhodlaně. Chtěli zlomit nepříznivou bilanci na vlastním hřišti, kde za dosud odehraných osm kol nasbírali jen 6 bodů. Hrálo se ve svižném tempu, ale žádná výraznější šance k vidění nebyla. Souš byla fotbalovější a lépe technicky vybavená, ale k ohrožení branky to nevedlo.

 

Byli to domácí, kdo mohl jít do vedení. Mařík po vyhraném souboji na půlce poslal do tutovky Petra Junka, který ale netrefil branku. Hostující celek hrozil převážně po standartních situacích, ale domácí obrana v čele s Kabelem byla pozorná.

Zápas se lámal až v posledních minutách

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Byl to zase především boj a žádný z týmů si nevytvořil nějaký trvalejší tlak. Rakovničtí byli blízko vstřelení gólu, když Kučerovu dobře mířenou střelu z přímého kopu vyrazil Pettík. O chvíli později měli domácí podobnou šanci. Kopu se ujal Mařík, ale těsně minul. 

 

Zápas pomalu mířil k nerozhodnému konci a penaltám. Domácí se ale o body připravili sami svými chybami. Chybu v rozehrávce na jejich vlastní polovině se už nepodařilo zažehnat a Daniel Chodora 7 minut před koncem poslal Souš do vedení. Domácími to zatřáslo natolik, že vyrobili podobnou hrubici znovu, a tak o 2 minuty později pečetil Dominik Nobst výhru Souše v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekterář: "Hrál se dobrý fotbal. Přispěla k tomu svým výkonem obě mužstva. Souš byla fotbalovější, my jsme se jim vyrovnali bojovností. Byl o remízový zápas. Zkušenější hosté ale po našich dvou hrubých chybách v závěru vstřelili dva góly. Souš ukázala, že má velmi kvalitní tým."

FK Baník Most - Souš
Petr Černý - tajemník: "Zápas to byl velice vyrovnaný až do 80. minuty. Soupeř zahrával hodně standartních situací, jinak nic neměl. Ve druhé půli se naše hra změnila příchodem zkušených hráčů Christofa se Štípkem. A podařilo se nám v závěru rozhodnout zápas."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , P. Junek [-] , P. Kučera [-] , A. Nesládek [-] (86. M. Ryška [-] ) , M. Verner [-] (86. A. Vrána [-] ) , L. Černý [-] (67. T. Rothe [-] ) , J. Bredler [-] , K. Omovie [-]

FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - D. Nobst [-] (87. M. Hlaváček [-] ) , J. Zápotocký [-] (77. V. Štípek [-] ) , Z. Weickert [-] (80. P. Hlaváček [-] ) , D. Chodora [-] (90. J. Strnad [-] ) , D. Matyáš [-] (63. K. Christof [-] ) , M. Prokop [-] , T. Karlovec [-] , P. Bohata [-] , B. Hudec [-] , V. Pátek [-]

ŽK: 74. P. Vecka - 53. D. Matyáš , 61. P. Bohata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra hostů

"Rakovník je vzhledem k tabulce ve složité pozici, navíc se jim doma vůbec nedaří. Souš si odveze tři body."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů