Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá si doma poradila s oslabenou Březovou


8

Fotbalisté Ostré si s chutí zastříleli v zápase bohatém na gólové situace. Hosté nebyli v kompletní sestavě, chyběl jim například rozdílový hráč Vaněček a na hře to bylo znát. Domácí rozhodli už v prvním poločase, kdy vstřelili 3 góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích vyjádřena gólově

Ostrá se do soupeře zakousla a tvořila si mnoho šancí hned od úvodu. Hosté jen těžko chytali rychlonohého Jakuba Řezníčka. V 7. minutě krásně pronikl téměř od poloviny hřiště a zkušeně zakončil za zadní tyč - 1:0. Domácí tento gól výrazně uklidnil a pokračovali v aktivitě. V 19. minutě už to bylo o dva góly. Březovští nedokázali míč po autovém vhazování dostat do bezpečí. Domácí fotbalisté tak zaútočili po lévé straně a střílený centr uklidil do brány nikým nehlídaný Řezníček - 2:0. 

 

Šance se poté střídaly na obou stranách. Svoje dvě velké příležitosti měli hosté. Nejprve trefili břevno Kellerovy branky. O chvíli později po přetaženém rohu netrefili branku vůbec. Bohužel pro Březovou tak přišel trest v podobě dalšího gólu. V 36. minutě proměnil penaltu kapitán Ostré Petr Vobořil a bylo to 3:0.

Utkání se dohrávalo v režii domácích

Ostrá díky třem vstřeleným gólům nastupovala do druhé půle ve velmi komfortní situaci. Březová se sice mírně zlepšila, jenže na zvrat už neměla potřebnou kvalitu ani dostatek sil. Navíc v 59. minutě po akci z levé strany se technickou střelou prosadil domácí Matěj Bodlák - 4:0. 

 

Zbytek zápasu se už jen v klidu dohrával na stále se zhoršujícím hřišti, které bylo více a více rozbité. Moc pohledných kombinací už k vidění nebylo, gól však ano. Na konečných 5:0 uzavřel šikovným prostrčením tešně před brankářem domácí Jakub Řezníček a dokonal svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Byli jsme lepším týmem a zaslouženě vyhráli.Hru jsme měli v průběhu zápasu pod kontrolou. Měli jsme opravdu hodně šancí a řadu z nich neproměnili. Jsme spokojení s nulou vzadu. Zápas to nebyl zase až tak jednoduchý, soupeř měl minimálně dvě vyložené šance."

FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "V tomto utkání jsme chtěli uspět a poprat se o body. Bohužel se to nepovedlo, soupeř nás potrestal po individuálních chybách. Šancí jsme měli hodně, ale neproměnili jsme je. Zápas zlomily dva rychlé góly v začátku zápasu."



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bodlák [-] , V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] (66. B. Tvrzník [-] ) , M. Hošťálek [-] , M. Šimáček [-] , M. Horák [-] (73. T. Petr [-] ) , D. Hudec [-] (76. J. Kamlach [-] ) , P. Vobořil [-] , J. Knobloch [-] (64. T. Moudrý [-] ) , J. Řezníček [-] (69. K. Mareš [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - M. Stockner [-] , D. Nimrichter [-] (57. P. Veselý [-] ) , V. Neudert [-] , M. Burkyt [-] - P. Neumann [-] (14. R. Stöckner [-] ) , T. Bereczký [-] , D. Kursa [-] , V. Vrtělka [-] , M. Kratochvíl [-] - D. Martinec [-] -

ŽK: 30. M. Bodlák - 29. M. Kratochvíl , 43. R. Stöckner .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MILNER Michal, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Vyrovnaný zápas, ale věřím domácí Ostré. Bude to boj, ale domácí vyhrají."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích