4:3
(0:2)
7. T. Rothe
27. P. Junek
75. P. Kučera (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet po obratu v druhé půli udolal Rakovník


Branky


49. O. Měska , 53. J. Vojta , 71. D. Scharf , 80. D. Kostka - 7. T. Rothe , 27. P. Junek , 75. P. Kučera (p.)
10

S velmi silným větrem na uměle trávě Motorletu museli bojovat hráči obou týmů, a tak se hrál fotbal plný nepřesností. Prvním poločas za podpory větru vyhráli hosté z Rakovníka o dvě branky, naopak ve druhém byli odměněni domácí za bojovný výkon a skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník se dostal do dvoubrankového trháku

Největším soupeřem pro oba celky byl jednoznačně nepříjemný a velmi silný vítr, který v sobotním dopoledni panoval. Hosté s Rakovníka, kteří hráli první poločas s větrem v zádech, využili hned první možnost ke skórování. V 7. minutě se na vápně dostal ke střele Tomáš Rothe a s pomocí teče dostal hosty do vedení - 0:1. Hráči Motorletu byli zaskočeni. Nedařilo se jim a při nepřízni počasí je jim hrálo velmi špatně.

 

Ve 27. minutě se díky nedůslednosti domácí obrany po centru prosadil Petr Junek a Rakovník vedl již o dva góly. Efektivita hostujícího týmu byla takřka stoprocentní a s výsledkem po prvním poločase musela panovat spokojenost. 

Po dramatické koncovce se radovali hráči Motorletu

Fotbalisté Motorletu byli velmi rozčarováni po první půli, ale hned po příchodu z kabin bylo znát, že jsou odhodláni s výsledkem něco udělat. Silný vítr neustával. Vál stále stejným směrem, a tak přinášel výhodu domácím, kteří si vytvořili územní převahu a začali kontrolovat průběh hry. 

 

Ve 49. minutě se po rychlé kombinační akci střelou z hranice pokutového území prosadil Ondřej Měska - 1:2. Tento okamžik jako by dodal na kopačky domácích klid. Byli si vědomi, že ještě můžou pomýšlet na vítězství. V 53. minutě již bylo vyrovnáno. Po centru Martina Hurky se krásně hlavou prosadil Jakub Vojta. Dva slepené góly otřásly s rakovnickými fotbalisty a sebevědomí bylo na straně Motorletu, jehož hráči si vytvářeli množství šancí. Rakovník ale ve hře o body držel skvělými zákroky brankář Kabele.

 

V 71. minutě domácí hezky zakombinovali na pravé straně, míč si našel David Scharf a poslal je hezkou střelou do vedení. Zdálo se, že v utkání nenastane již žádný zvrat. Ale o 4 minuty pozdějí došlo v pokutovém území Motorletu ke střetu dvou hráčů a rozhodčí nařídil penaltu. Tu proměnil Petr Kučera a bylo opět vyrovnáno - 3:3.

 

Motorlet ale nesložil zbraně a bojovným výkonem se snažil vzít si vítězství pro sebe. O osudu utkání nakonec rozhodla střela metr za vápnem v podání Dominika Kostky - 4:3. Domácí už dovedli přestřelku do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Rudolf Blažek - manažer mužstva: "Musím pochválit celý tým za bojovnost a chuť se poprat o vítězství. První půle byla pro nás velmi smolná. Soupeři pomáhal velmi silný vítr a navíc byli při proměňování svých šancí velmi efektivní. Zápas jsme ale silou vůle a zlepšeným výkonem dovedli do vítězného konce. Chtěl bych klukům za takto odbojovaný zápas poděkovat."

TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekretář: "Zápas velmi ovlivnil silný vítr. První poločas byl z naší strany dobrý, ujali jsme se vedení, které jsme pak navýšili. Ve druhém poločase rozhodl důraz domácích, kteří nás v tomto předčili. Je to pro nás smolná prohra. Myslím, že jsme si aspoň bod zasloužili."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , J. Vojta [-] (91. D. Hrabina [-] ) , J. Jonáš [-] (65. D. Mařík [-] ) , M. Filip [-] , D. Scharf [-] , O. Měska [-] (87. L. Kučera [-] ) , D. Kostka [-] (92. F. Kutina [-] ) , M. Hurka [-] (90. D. Dvorský [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Rajnoch [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - M. Ryška [-] (70. L. Dolák [-] ) , V. Hradecký [-] , S. Mařík [-] , P. Junek [-] (78. A. Vrána [-] ) , T. Rothe [-] (85. Y. Kutafin [-] ) , P. Kučera [-] , A. Nesládek [-] , L. Černý [-] , J. Bredler [-] , K. Omovie [-]

ŽK: 31. D. Kostka , 43. O. Měska , 89. D. Scharf - 15. S. Mařík .
Místo: Motorlet UMT. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ČECHLOVSKÝ Ondřej, ČERNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

Domácí by si na úvod jara měli připsat 3 body, ale Rakovník bude kousat. Zápas bude pikantní zejména pro Stanislava Maříka, který v zimní pauze přestoupil do Rakovníka právě z Motorletu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích