2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice po jednoznačném průběhu porazily Kladno


Branky


10

Fotbalisté Neratovic své úvodní utkání v jarní části zvládli na jedničku. Kladenské nepustili do žádné vyložené šance a zápas dovedli do vítězného konce. Jedinou kaňkou je zranění dvou opor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól určil ráz zápasu

Fotbalisté Neratovic se do svého soupeře zakousli hned od začátku a byli aktivní. Kladenští jim ale k prvnímu gólu pomohli svým nedůrazem. Domácí vedli po nevydařené rozehrávce útok po levé straně, kde se přes několik obránců prosadil Barták. Brankář Vokoun jeho první střelu bravurně kryl, avšak na doražku Moravce i přes vypětí všech sil nestačil.

 

Od tohoto momentu bylo rozložení sil zcela jasné. Hostům se nedařila kombinace, naopak domací povzbuzeni brzkým gólem udávali tempo hry. 

Standartní situace definitivně zlomila kladenský odpor

I přes velmi nevydařený první poločas fotbalisté Kladna jistě spřádali plány, jak zvládnout druhý poločas úplně jinak a hlavně bez inkasovaného gólu. Jejich záměr ale překazila standartní situace z 53. minuty. U pravé postranní čáry na hranici pokutového území se k míči postavil Radek Hrdý a jeho svižný centr nedokázali kladenští odvrátit. Po menším závaru v malém vápně se zblízka prosadil Regner a poslal Neratovice do dvoubrankového vedení.

 

Hosty tato situace srazila definitivně do kolen. Domácí se fotbalem bavili, ale další gól už nepřidali i kvůli nepřesné koncovce. Dvakrát měli možnost jít sami na brankáře Vokouna, ale ani s jednou nabídnutou příležitostí nenaložili neratovičtí dobře.

 

Kladno první jarní zápas absolutně nezvládlo a propadlo ve všech směrech. Je to jen další důkaz toho, že příprava a mistrovské zápasy jsou úplně rozdílné. Neratovice naopak svým výkonem potěšili své příznivce a zůstávají tak v kontaktu s čelem soutěžě.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Václav Marhan - manažer: "Určitě jsme velmi spokojeni se startem do jara, ale dojem nám kazí zranění dvou klíčových hráčů, kteří museli odstoupit v průběhu zápasu. Pomohl nám brzký gól a po zvýšení na 2:0 se zápas už jen dohrával v naší režii. Kladno nás překvapilo tím, že si nevytvořilo žádnou gólovou situaci."

SK Kladno
Jan Pejša - trenér: "V tomto utkání není z naší strany prakticky co hodnotit. Domácí podali kvalitní výkon a předčili nás ve všech činnostech. Je to pro nás určitě velké zklamání a rozčarování po dobrých výsledcích v přípravě. Na našem výkonu nelze najít opravdu nic optimistického."



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] , V. Regner [-] (70. L. Novák [-] ) - P. Kalabiška [-] , M. Barták [-] (76. J. Kozák [-] ) , D. Duch [-] , V. Vorasický [-] - R. Hrdý [-] - J. Moravec [-] , M. Rejman [-] (85. R. Kokoška [-] )

SK Kladno
M. Vokoun [-] - M. Tóth [-] , D. Čížek [-] , V. Procházka [-] (58. T. Pospíšil [-] ) , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] , A. Holub [-] , J. Pechr [-] (62. J. Růžička [-] ) , F. Suchý [-]

ŽK: 61. M. Rejman , 91. R. Hrdý - 54. A. Holub , 63. F. Suchý .
Místo: Neratovice-Byškovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání dvou tradičních klubů budou nejspíš rozhodovat detaily. Myslím si, že zápas dojde k penaltovém rozstřelu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích