M. Šipla 74.
M. Šipla 85. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý Bor málem dopustil překvapení kola, nakonec zápas strhnul na svou stranu


Branky


74. M. Šipla , 85. M. Šipla (p.) - 3. J. Chudý
5

Malý Bor přivítal na svém skvěle připraveném hřišti rezervu Sušice. Ta přijela k zápasu v poměrně solidní sestavě, ale jen s jedním hráčem na střídání. jak dopadl zápas? to se pojďme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do utkání od hostů

Od začátku se čekal tlak domácích, ten se ovšem nekonal. Byli to naopak hosté, kteří od začátku diktovali tempo zápasu. V první velké šanci se objevil Jiří Chudý, který však se svou velkou šancí naložil prachbídně. O minutu později se již měnilo skóre. Po úprku Jakuba Dryka se prosadil Jan Chudý a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí se od té doby nedostávali do šancí. Vůbec si nevěděli rady s výborně hrající defenzivou, kterou řídili Lukáš Blažek a Patrik Hubáček. Ve 38. minutě měli hosté další velkou šanci. Střela Jana Chudého skončila pouze na tyči domácí branky a tak se šlo do šaten za překvapivého stavu 0:1.

Dlouhá zoufalá snaha domácích

Ve druhé půli už byli domácí aktivnější, dobře drželi balon, ale do šancí se stále nedostávali. První velké ohrožení branky přišlo v 65 minutě, kdy se za hranicí vápna snažil zakončit domácí záložník Cotiga, ale jeho střela šla doprostřed a hostující brankář si střelu pohlídal. Když už se schylovalo k tomu, že si hosté odvezou z Malého Boru všechny tři body, přišel nákop za bezchybnou obranu, domácí hráč si zpracoval míč a skvěle mířenou křižnou střelou vyrovnal na 1:1. I bod pro hosty by byl dobrým ziskem a vše tomu podřídili, ale pět minut před koncem prošel záložník domácích přes dva hráče až do vápna hostů, kde ho srazil na zem Lukáš Stupka a kopala se penalta, kterou domácí hráč proměnil a strhl vítězství na domácí stranu.



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
L. Trubač [-] - M. Polena [-] , M. Šipla [-] , V. Petřík [-] (89. M. Kopáček [-] ) , K. Jára [-] , M. Hlaváč [-] (53. R. Hlaváč [-] ) , M. Šmrha [-] (46. I. Cotiga [-] ) , F. Chodl [-] , J. Němec [-] , D. Šipla [-] , M. Sládek [-]

TJ Sušice B
F. Jána [-] - J. Dryk [-] (55. V. Němec [-] ) , P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] , L. Stupka [-] , J. Chudý [-] , M. Halas [-] , J. Chudý [-] , V. Klíma [-] , F. Vítovec [-] , L. Blažek [-]

ŽK: 90. D. Šipla - 89. V. Klíma .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Zavadil Jan - KODÝDEK Milan (N), KODÝDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - Nezamyslice
Tip experta: výhra domácích

Narozdíl od sušického oddílu prožívá Malý Bor velmi dobrou sezonu. Malý Bor na svém specifickém hřišti téměř neztrácí body a neprohraje ani se Sušicí.

Tip: výhra domácích