1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Sušice nečekaně zdolala Bolešiny prakticky jednou střelou na branku


Branky


5

Druhé Bolešiny větřily šanci na dosažení 1. místa po ztrátě Měcholup v Dlouhé Vsi. To, ale netušily, že trdě narazí na umělé trávě v Sušici, kde je čekala tuhá defenziva domácích, která na jaře doma ještě neinkasovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná střela Sušice končí v brance.

Od začátku blo jasná, jak se bude zápas odvíjet. Hosté se snažili kombinovat a tlačit se do zakončení. To přicházelo, ale pouze z hranice vápna, které bezpečně brankář Konečný se skvěle hrající obranou ubránili. Mimochodem- obrana Sušice nastoupila ve složení Stupka, Jána, Černý, Hubáček - (hráči narozeni v roce 99, 99, 99, 98) Na poměry okresního přeboru nejmladší obrana. Sušice se dostala v první půli k zakončení jen párkrát. Po napadání útočníků zachybovala obrana hostů, společně s brankářem a domácí kapitán Žežulka vstřelil vedoucí branku.

Jednoznačný tlak hostů

Ve druhé půli se hosté tlačili za vyrovnání, domácí téměř nepřelezli půlku hřiště. Hosté se, ale i nadále nemohli dostat do vyložené šance. Zahrozili tak střelami z dálky, ty i nadále ale kryl brankář Konečný. Rezerva Sušice tak brala nečekané tři body, ale za práci po celý zápas a za skvělou obranu zasloužené body.



Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] - P. Sotona [-] (46. V. Němec [-] ) , P. Hubáček [-] , J. Dryk [-] , A. Černý [-] , V. Dušek [-] (65. V. Kojzar [-] ) , L. Stupka [-] , J. Chudý [-] (77. D. Klaus [-] ) , L. Blažek [-] , F. Jána [-] , V. Žežulka [-] (71. P. Kodýdek [-] )

SK Bolešiny
L. Vaněk [-] - P. Matějka [-] , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] , T. Stupka [-] , Š. Bauer [-] , P. Zahálka [-] (61. V. Simbartl [-] )

ŽK: 48. V. Dušek , 70. V. Němec - 37. J. Pitel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Pavel - DOLLANSKÝ Jindřich (N), ČEJKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Jan Chudý
Tip experta: výhra domácích

Zde to vidím jako velice vyrovnané utkaní, ve kterém se bude na konec radovat domácí Sušice, která doma hraje úplně jiný fotbal než venku. Doma je Sušice velice agresivni od začátku zápasu a dokáže si vytvořit hodně brankových příležitostí, o čem se naposled v Sušici přesvědčily Budětice . Takže můj tip je těsná výhra domácích .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů