3:4p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo smírně


Branky


6. J. Pretzelmayer , 18. S. Jarabica , 54. T. Velek (p.) - 24. D. Raišl , 25. D. Raišl , 31. J. Rašek
6

První jarní kolo proti sobě svedlo rezervy Mochtína a Lub a zápas sliboval zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Na úvod mistrovského jara 2019 přivítala rezerva Mochtína, dle jejich slov, hratelného soupeře. Začátek  zápasu navíc Mochtínu vyšel dokonale. Již v 6.minutě utekl po pravém křídle Jar. Pretzelmayer a prostřeluje golmana hostů Kalaše - otevírá skore na 1:0! A když v 17.min. přidává parádní střelou ze 20 m do šibenice další gol Mochtína Stano Jarabica, nikdo v této době nepředpokládá, že by Mochtínští mohl v tomto derby zápase ztratit body. Hosty ale nepříznivý stav nezlomil, naopak. Přidali a začali trestat chyby v domácí defenzivě. Ve 24.min. lubský kanonýr Dominik Rajšl snižuje na 2:1, stejný hráč pak o minutu později srovnává na 2:2 umístěnou střelou z VPK k tyči. A aby toho nebylo málo, ve 30.min. posílá do vedení 2:3 hosty pro domácí dobře známý Pepa Rašek, který hrával v Mochtíně za dorost. 

Mochtínská snaha o vyrovnání

Po přestávce se opět domácí mužstvo zvedlo, pomohlo i střídání, hosté naopak "vadli", ale stále drželi vedení.  V 54. minutě přichází faul na útočníka domácích Jar. Pretzelmayera v pokutovém území Lub, z nařízené penalty srovnává (dorážkou vyražený míč golmanem) střídající Tomáš Velek na 3:3. K obratu byl Mochtín "B" blízko o pouhé dvě minuty později, ale Tomáš Vlk neproměnil svůj solo únik na brankáře hostů. Ve zbytku utkání mělo domácí mužstvo více ze hry i řadu šancí, ale jejich  proměňování vázlo. Skore se nezměnilo a tak přišly na pořad penalty o druhý bonusový bod.  Hosté se trefili 5x, Mochtín jen 4x  a tak 2 body si odvezly Luby B.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - J. Švátora [-] (83. J. Pavlík [-] ) , S. Strejc [-] , T. Vlk [-] (72. M. Blahník [-] ) , J. Kolář [-] (46. T. Velek [-] ) , P. Švátora [-] , J. Pretzelmayer [-] (70. O. Šot [-] ) , S. Jarabica [-] , T. Kanta [-] , J. Křivánek [-] , J. Podráský [-]

TJ Start Luby B
J. Kalaš [-] - J. Rašek [-] - M. Pivoňka [-] (77. L. Janda [-] ) , D. Raišl [-] , A. Hosnedl [-] , M. Irlbek [-] , M. Křížek [-] , T. Blohmann [-] (57. H. Pikhart [-] ) , M. Mašek [-] , Š. Heřman [-] (46. J. Jirotka [-] ) , V. Čížek [-] (83. M. Červený [-] )

ŽK: 87. P. Švátora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bala Petr - BEJVL Stanislav (N), VONDRÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Souboj sousedů a butva rezerv bude vyrovnaná od začátku do konce. Na pk zvítězí hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích