Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma vítězně i v oslabení


Branky


9

V brankově úrodném zápase zvítězila rezerva Náměště nad Třebelovicemi 6:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili i v oslabení

V předposledním hracím kole přivítala rezerva Náměště Třebelovice. V zápase už šlo pouze o co nejlepší postavení v tabulce. Náměšť si v posledním kole s chutí zastřílela na půdě předposledního Horního Újezdu a to samé očekávali domácí fanoušci na svém hřišti. Na podzim zvítězily v přestřelce fotbalisté Náměště 4:3. Zápas hraný za velmi slušného slunečného počasí začal pro domácí šokem, když dostal hosty do vedení již v 1. minutě Ondřej Jurka - 0:1. A v 6. minutě bylo na hostující straně ještě veselleji. To se totiž trefil na 0:2 Dominik Vala. Další pohroma pro domácí pak přišla v 9. minutě, kdy byl vyloučen Jiří Eliáš. Tento moment domácí nesložil, ale naopak semknul a začal tak velký obrat, který načal v 16. minutě Mojmír Matoušek - 1:2. A o dvě minuty později už bylo zásluhou Martina Preisnera vyrovnáno - 2:2. Poté se hra trochu uklidnila, ale do kabin šli nakonec veselleji domácí, které poslal poprvé do vedení ve 42. minutě Zdeněk Jonák - 3:2.

Domácí si výhru pohlídali

Druhá půle měla opět svižný začátek. Domácí pokračovali v dobrém výkonu a v 50. minutě již zvyšoval na 4:2 Filip Tomek . Ale hostující Marek Máca dokázal o tři minuty později snížit na 4:3. Jenže domácím vycházelo vše na co sáhli a v 59. minutě opět Zdeněk Jonák pomohl domácím odskočit na 5:3. Pojišťovací branku na 6:3 pak vstřelil v 72. minutě střelec úvodní branky Mojmír Matoušek. Hosté pak už jen v 87. minutě korigoval výsledek Jaroslavem Čurdou na 6:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: V závěru sezóny se potýkáme s obrovskou marodkou a jsme rádi, že jsme k utkání vůbec odcestovali. Polovina dorostenců měla navíc dopolední zápas v nohách. TAk jsme věděli, že budeme tahat za kratší konec, což se potvrdilo. Domácí byli jistí v kombinaci a ikdyž hráli od 9.minuty v 10 hráčích, zaslouženě si doma připsali tři body.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - Z. Jonák [-] (61. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , F. Tomek [-] (80. Z. Král [-] ) , M. Preisner [-] (82. M. Křivánek [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] (55. V. Kopuletý [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Anna [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - D. Vala [-] , O. Jurka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (65. T. Brychta [-] ) , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 9. J. Eliáš , 27. Z. Jonák , 66. T. Rabušic , 85. Z. Sobotka - 52. S. Michal , 62. R. Jurka . ČK: 9. J. Eliáš .
Hráči zápasu: M. Preisner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SVOBODA Marek, SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas. A jestli bude i vyrovnané skóre, to se uvidí až v neděli.