Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč v závěru zápasu urvala alespoň bod


Branky


10

Fotbalisté vedoucího týmu z FŠ Třebíč museli dohánět dvougólovou ztrátu, kterou smazali až na konci utkání 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vedoucí celek soutěže FŠ Třebíč přivítal na svém hřišti celek z horní poloviny tabulky Hartvíkovice, které v minulém kole doma zvítězily nad Rokytnicí 2:1. FŠ Třebíč zvítězila ještě výrazněji v Náměšti B 6:0. a pomalu klepou na bránu Krajské soutěže. Na podzim se radovaly z jasné výhry 4:0 Hartvíkovice. Za příjemného a velmi  krásného slunečného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Slatinský tak i hostující brankář Petr Chalupa žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci, kterých se na zápas dvou předních celků dostavilo asi smdesát, se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali. A tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas. 

Domácí alespoň vyrovnali

Až ve druhém poločase se začali na trávníku dít věci. V 55. minutě se diváci dočkali první branky, která ale padla kupodivu do domácí sítě. A o úvodní branku se postaral hostující kanonýr Jakubov Sýkora - 0:1. Zaskočení domácí se ale z obdržené branky nepoučili a v 76. minutě to bylo zásluhou Martina Outulného dokonce 0:2. Domácí již mnoho času nezbývalo. Naštěstí hned o minutu později snížil na 1:2 Lukáš Hráček. Ten samý hráč se pak postaral o dělbu bodů, když jeho vyrovnávací branka na 2:2 padla až v 89. minutě. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Mrzí mě, že jsme si jen přišli zahrát fotbal. V této části sezóny nemohou chtít trenéři výhru víc než hráči. Šancí bylo požehnaně, to ano, víc než proti Rokytnici. Ale i když jsme byli naprosto dominantní, gól nikde. Možná jsme urazili fotbalového Boha, nebo šlo jen o laxní zakončení, nevím. Paradoxní je, že nám utkání zachraňoval až kapitán Hráček, který se po zranění pomalu vrací do hry, a za tu půl hodinu si z utkání udělal "one man show". Nahoře zalepil balony, rozdal spoluhráčům, dřel v soubojích, enegie z něj tryskala na všechny strany. Bylo vidět, jak se chce předvést, jak velkou chuť do hry má. Kdyby se hrálo o pár minut déle, slavili bychom vítězství. Pouhý bod je velká ztráta.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - T. Oberreiter [-] (76. . Křivánek [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Filipec [-] , K. Pislcajk [-] - T. Vrba [-] (85. P. Kousal [-] ) , M. Ustohal [-] (60. L. Hráček [-] ) , O. Jeřábek [-] , L. Tomek [-] - D. Adam [-] , R. Fišer [-] (68. M. Záviška [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] (88. V. Rous [-] ) , M. Kafka [-] (70. P. Vlk [-] ) - M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (46. J. Sýkora [-] ) , D. Kopuletý [-] (80. T. Urbánek [-] ) , M. Outulný [-] - M. Outulný [-] - D. Outulný [-]

ŽK: 77. K. Pislcajk - 67. P. Křivánek , 89. P. Chalupa .
Hráči zápasu: L. Hráček - M. Sýkora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - JÁN Jiří, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

FŠ Třebíč pomalu ale jistě chvátá do kraje a další krůček udělá doma s Hartvíkovicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů