Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov zametl s Jemnickem B


Branky


12

Rudíkov si přivezl z Jemnicka B jasnou výhru 6:0 a upevnil si druhou příčku tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na začátku zápasu dvakrát udeřili

Hosté začali tvrdit muziku hned od první minuty, první vážnější útok založil Štolpa, poslal míč na levou stranu Pažourkovi, který neváhal a poslal centr do vápna hostů, kde byl Skryja M., který trefil brankáře, odražený míč se dostal k Trnkovi J., který vystřelil, brankář stačil míč přizvednout, ale ten přesto skončil v síti. O pár minut později založil útok hostující Malec, poslal Trnkovi J., který obešel obránce a poslal centr ke vzdálenější tyči, kde z „voleje“ poslal Trnka P. míč pod břevno a bylo to 2:0 pro hosty. V 8. minutě se vydal do útočení Malec, utekl bránícímu hráči a poslal míč na hranici malého vápna, kde byl Skryja M., ale ten v tutovce přestřelil bránu. Ve 14. minutě byl u zrodu akce opět Štolpa, poslal rychlonohému Trnkovi J. a naběhl si do vápna, Trnka J. oběhl obránce a ve vápně vrátil Štolpovi, ten si dovolil ještě kličku na protihráče a měl před sebou už jen brankáře, vystřelil mimo bránu. Hosté potom polevili v útočení a tak v 18. minutě se osmělili i domácí, zahráli trestný kop do vápna hostů a domácí útočník poslal míč vedle brány. Ve 21. minutě to vyzkoušeli domácí dlouhým nákopem za obranu hostů, míč proskočil až k útočníkovi domácího týmu a ten šanci zakončil tvrdou střelou, výtečně zasáhl hostující brankář Doležal, který míč vyrazil a o uklizení míče do bezpečí se pak postaral kapitán Nožička. V 22. minutě to byl hostující Pažourek, který utekl po pravé straně, poslal přetažený centr na Trnku P. a ten bez přemýšlení vystřelil, brankář byl na místě a míč chytil. Ve 35. minutě se do šance dostal domácí útočník, vystřelil k bližší tyči, opět výtečně zasáhl brankář Doležal a míč vyrazil. Ve 42. minutě šli hosté ve dvojici do útoku Skryja M. posunul na Trnku J., ten míč popotáhl a vrátil Skryjovi M., který vystřelil, míč mířil mimo bránu, ale stoper domácích jej tečoval a míč si to zamířil do brány, stoper však stačil míč odkopnout před brankovou čarou a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.  

Hosté ještě skóre navýšili

Jak hosté začali první poločas, tak se do toho obuli i ve druhém. V 49. minutě se pokoušel překvapit domácího brankáře přímo z rohu Trnka P., míč dobře zatočil, ale brankář konečky prstů vytáhl míč na spojnici břevna a tyče. O minutu později se už hosté radovali z branky, opět to byl Pažourek, který poslal „českou uličku“ na Trnku J. a ten proběhl mezi beky a podél brankáře poslal míč do sítě. V 60. minutě se do šance dostal opět Trnka J., doběhl s míčem až k brankáři, ale míč do sítě nedostal. V 63. minutě to byl opět rychlík Trnka J., který po samostatné akci se dostal do šance a vystřelil, tentokrát se vyznamenal brankář domácího týmu, který střelu vyrazil, míč získal Štolpa, posunul jej na Skryju M. a ten zakončoval technickou střelou ke vzdálenější tyči, ale míč šel mimo bránu. V 66. minutě zahrál rohový kop Trnka P., poslal míč k první tyči na Štolpu, ten z prvního doteku poslal míč na bránu, brankář s problémy míč srazil před sebe, tam dobíhal Skryja M., ale chyběli mu centimetry a míč mu brankář sebral. V 70. minutě to byla hra na jeden dotyk ze strany hostů, u zrodu byl Pažourek, poslal Štolpovi, ten hned Trnkovi J. a ten vrátil volnému Štolpovi, který v tutovce trefil jen tyč, míč se odrazil k Trnkovi J. a ten jej poslal do sítě a dovršil tak svůj hattrick. V 73. minutě dostali hosté šanci výsledek korigovat, po kontaktu ve vápně byla odpískána penalta, míč si postavil Habich, směr střely vystihl hostující Doležal a míč vyrazil, od hostující branky jej pak odkopl Malec. V 76. minutě hostující Štolpa trefil již podruhé v utkání tyčku branky. V 76. minutě rohový kop hostů, zahrál jej Trnka P., brankář šel na vysoký míč a pouze jej srazil k soupeři a tentokrát už míč do sítě Skryja M. poslal. V 78. minutě dostal míč na hranici ofsajdu střídající Koch, ale neměl dostatečnou rychlost a omíč přišel, tem si hned však vybojoval Trnka J. a zamířil si to do vápna a vystřelil, výtečný zákrok domácího brankáře mu zabránil vstřelit dnes čtvrtou branku. V 82. minutě se do šance dostával před velkým vápnem Skryja M., byl faulován a k míči se postavil Pažourek, obstřelil bránící hráče ve zdi a brankář se jen mohl koukat, jak míč končí u tyče v síti. Ani to ještě nemusela být konečná, v 85. minutě si sám pro sebe vybojoval míč Pažourek, zaběhl do vápna a přehazoval vyběhnutého brankáře, ten však konečky prstů poslal míč mimo bránu na rohový kop. Hosté předvedli rychlý fotbal a zaslouženě si odvezli všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Zápas se nám nepovedl, hosté nás přehrávali ve všech směrech. Hosté zaslouženě vyhráli 6:0.

FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Vstup do utkání jsme měli velmi dobrý, což jsme dokázali vyjádřit i brankově. Potom jsme polevili a nechali hrát soupeře, který měl i svoje možnosti, ale obrana s brankářem je dokázali vyřešit. Ve druhé půli jsme měli opět převahu a tu se nám podařilo vyjádřit i brankami a tak jsme dosáhli zasloužené výhry.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Dřímal [-] , J. Anděl [-] (68. J. Gardoň [-] ) , K. Tesař [-] , M. Kristek [-] (75. Z. Bártů [-] ) , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , R. Komenda [-] , O. Tesař [-] , J. Kalášek [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] (81. D. Lehký [-] ) , M. Mikyska [-] , T. Klíma [-] (55. Z. Skryja [-] ) - P. Malec [-] (74. J. Koch [-] ) , O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] (79. J. Chyba [-] ) , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 37. J. Anděl , 81. L. Sevelda - 61. Z. Skryja , 72. P. Malec .
Hráči zápasu: J. Trnka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VRZAL Vlastimil, JOBBAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase doufám, že navážeme na dobré výsledky a tři body si odvezeme do Rudíkova.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů