2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice otočily zápas s Rokytnicí


Branky


12

Až díky zlepšené druhé půli dokázali fotbalisté Hartvíkovic otočit zápas proti Rokytnici 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Hartvíkovic přijela Rokytnice, která v posledním venkovním zápase utrpěla na půdě vedoucí Třebíče debakl 9:0. Hartvíkovice zase chtěly odčinit domácí nezdary proti Rudíkovu. Na podzim se Hartvíkovice radovaly z výhry na půdě Rokytnic v poměru 4:1. Do utkání 22. kola vstoupili aktivněji domácí, kteří pořebovali odčinit neúspěchy z předchozích třech zápasů. Dokázali si vybudovat územní převahu, avšak do vyložených šancí se nedostávali. Jediný střelecký pokus zamířil Kafka hlavou nad. Naopak hosté hned z první šance udeřili. Vahila vysunul kolmicí za obranu Štorka, který šikovně zasekl a do protipohybu brankaře zavěsil - 0:1. Od té chvíle převzali kontrolu nad hrou rokytničtí a celý zbytek poločasu probíhal v jejich režii.

Domácí dokonalí obrat

S nástupem do druhího poločasu dokázali domácí zlepšit napdání a hra se tak vyrovnala. Důležitý moment přišel v 59. minutě. To na hřiště nastoupil Martin Outulný. Hosté hned na to rozehrávali na polovině hřiště přímý kop na krátko. Rozehrávku zachytil Kafka a milimetrovým pasem za obranu našel čerstvě nastoupivšího Martina Outulného, který nedal brankaři šanci a srovnal. V dalším průběhu se oba týmy snažili převrátit vítězství na svoji stranu. Nejdříve k tomu měli blízko hosté, ale nepodařilo se jim dotlačit míč skákající na malém vápně do brány. Štěstí se tak přiklonilo k domácím. V 86. postupoval sám na obránce Horký a byl faulován, těsně před hranicí šestnáctky. Exekuci trestného kopu si vzal na starost David Kopuletý. Střelou po zemi našel místo ve zdi a dokonal obrat na 2:1. Domácí tým tak dokázal sebrat všechny tři body ze zápasu v němž nebyl lepším celkem.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Zápas byl v naší režii, ale bohužel jsem nevyužili spoustu šancí, hlavně v první půli, a soupeř nás bohužel ke konci dvakrát ze dvou pokusů potrestal. Škoda ztracených bodů, výkon týmu byl skvělý a divákům se líbil.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] , M. Kafka [-] (72. P. Vlk [-] ) - T. Urbánek [-] (46. D. Outulný [-] ) , M. Kopuletý [-] (82. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] (89. T. Řezanina [-] ) , D. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - J. Sýkora [-] (59. M. Outulný [-] ) -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Štefánek [-] , T. Zsihovics [-] , A. Pospíšil [-] , M. Bartejs [-] (78. J. Železník [-] ) , J. Hakl [-] , J. Bartejs [-] (83. D. Píša [-] ) , J. Herbrych [-] , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , D. Jičínský [-]

Hráči zápasu: M. Outulný - M. Štork .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice napraví zaváhání z Blatnice a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích