3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma porazila Hartvíkovice


Branky


1. J. Trnka , 27. M. Trnka , 70. M. Hutař - 45. J. Sýkora
12

V souboji dvou týmů že středu tabulky skončil výhrou domácí Blatnice v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Do Blatnice přijely Hartvíkovice, které bojují minimálně o pomyslné stupně vítězů. A zatím se jim to daří. Blatnice hraje v klidném středu tabulky a v posledním zápase mu stačila remíza na hřišti rezervního týmu z Náměště v poměru 0:0. Podzimní měření sil skončilo remízou 2:2. Za velmi chladného jarního počasí vstoupil domácí tým naprosto skvěle. Již v 1. minutě se prosadil domácí Jiří Trnka a bylo to hned 1:0, takže kdo přišel na stadion pozdě, úvodní branku neviděl . Domácí tým se mohl zcela uklidnit a snažil se zároveň o navýšení skóre. To se jim podařilo ve 27. minutě zásluhou dalšího Trnky v sestavě domácích a to Michala. Domácí tak po necelé půlhodině hry vedli 2:0. To hosty nesložilo a naopak dokázali do konce poločasu vykřesal jiskřičku naděje, když se ve 45. minutě trefil hostující Jakub Sýkora - 2:1.Do kabin sice odcházeli mnohem spokojenější domácí, přesto byl zápas nadále otevřený. 

Domácí ještě skóre navýšili

Zápas sledovala slušná návštěva stovky prokřehlích diváků, kteří očekávali další góly v hostující sítí. Toho se také dočkali, když se v 70. minutě trefil Martin Hutař a domácí se mohli zcela uklidnit- 3:1. Vypadalo to, že tento gól bude rozhodující, což se také vyplnilo. Domácí tak napravil zaváhání z minulého domácího zápasu a potěšili po dlouhé době svoje nejvěrnější fanoušky. Hartvíkovice naopak zaznamenaly druhou porážku v řadě, což budou chtít jistě napravit v příštím kole. 



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Moczar Marek, trenér: Špatný nástup do zápasu nás hodně ovlivnil. Nejakou dobu trvalo než jsme se otřepali, ale pak jsme si dokázali vytvořit šance . Ty jsme bohužel nevyužili a tak po další hrubce jsme prohrávali o dva a měli před sebou těžký úkol . Těsně před poločasem nám svitla naděje. V druhém poločase jsme zlepšili obranu, ale směrem do útoku se naše hra zhoršila. A tak jsme zaslouženě prohráli .



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Sova [-] (46. M. Šabatka [-] ) , M. Karásek [-] , T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] (70. F. Rumíšek [-] ) , J. Šimek [-] (77. T. Cech [-] ) , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , J. Trnka [-] (89. R. Dušek [-] ) , D. Lojka [-] , M. Doležal [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Malý [-] (44. M. Kopuletý [-] ) - J. Sýkora [-] (46. T. Urbánek [-] ) , P. Vlk [-] (82. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] - M. Outulný [-] -

ŽK: 69. M. Sýkora , 76. M. Outulný .
Hráči zápasu: M. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - ŘÍHA Tomáš, POKORNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tento zápas může dopadnout jakkoliv, takže volím zlatý střed, to jest remíza.