1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma pouze remizoval s Výčapy


Branky


14

Rudíkov si chtěl zpravit reputaci z minulého zápasu, ale doma proti Výčapům pouze remizoval 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácím se povedl vstup do utkání, hned ve 3. minutě přišel centr z pravé strany, který mířil na Dobrovolného, před ním stoper hostů hlavičkoval k Trnkovi J., který vystřelil a míč mířil do sítě ke vzdálenější tyči, svoji kvalitu ukázal hostující brankář a k tyči doskočil a míč chytil. Hned o minutu později srazil hrudí míč Trnka J. na bratra a ten poslal dlouhý centr na levou stranu na Dobrovolného, který neváhal a zatočil míč před branku, kde si naběhl Pažourek a „placírkou“ poslal míč do sítě. V 7. minutě míč vybojoval Chyba, poslal na Trnku J., který si míč na velkém vápně nachystal na pravou nohu a vystřelil, míč letěl vysoko nad bránu. V 10. minutě měl u autové čáry domácí Malec míč pod kontrolou, chtěl obejít protihráče, ale o míč přišel. Soupeř posunul míč na spoluhráče do velkého vápna a tam si Semerád Matěj míč posunul a vystřelil, míč zastavila až síť a bylo srovnáno. Hosty vstřelená branka oživila, ve 13. minutě zahrávali rohový kop, domácí obránce míč srazil opět k exekutorovi rohového kopu a ten prošel mezi dvěma obránci a v šanci zakončil střelou nad bránu. O minutu později chyboval stoper hostů a míč mu sebral Pažourek, zaběhl do vápna a ukvapeně vystřelil mimo bránu. Ve 21. minutě zamotali hlavu domácí obraně útočící hráči hostujícího týmu a akce skončila střelou do konstrukce branky. Ve 22. minutě podnikli rychlý útok domácí, Pažourek poslal míč na Trnku J., ten utekl s míčem k brankové čáře a centrem hledal před bránou Pažourka, brankář míč tečoval a ten skončil v autu. Ve 27. minutě dlouhý výkop domácího brankáře Doležala, mezi třemi protihráči míč vybojoval Pažourek, ale íč mu uskočil a dobře vyběhnutý brankář Trojan míč „uklidil“ a dokonce založil rychlý protiútok, míč propadl na hostujícího útočníka, jeho střelu obrana domácích srazila na rohový kop. Ve 37. minutě zahrávali trestný kop domácí, konkrétně to byl Trnka P., který ve vápně našel Pažourka, jeho hlavička skončila nad bránou. Poslední velkou šanci prvního poločasu měli hosté, domácí předstoper netrefil před vlastním vápnem míč, útočník hostů se jej zmocnil a přihrál na spoluhráče Kafku, který technickou střelou těsně přestřelil. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhého poločasu vlétli domácí impozantně, ve 47. minutě prošel před brankáře Trnka J., nedokázal jej však překonat. Ve 49. minutě zahrával trestný kop Trnka P., míč zatočil k šibenici, ale těsně minul. Pak domácí polevili, měli míč na svých kopačkách, ale bez výrazné šance. V 70. minutě měli ojedinělou šanci hosté, vystřelil z cca 30 metrů, Doležal „štípavou“ střelu vyrazil před sebe, dokázal však ještě zareagovat a před dobíhajícím protihráčem míč zalehl. V 72. minutě zahrával Trnka P. z pravé strany trestný kop do vápna, tam si naběhl domácí stoper Mikyska M., ale před prázdnou bránou netrefil míč na malém vápně. V 80. minutě to byl opět domácí Pažourek, který dokázal projít přes protihráče a vystřelil, brankář střelu konečky prstů vytáhl na rohový kop. Poslední akce domácího týmu, která si říkala o gól, přišla v 82. minutě, kdy dostal přihrávku na levé straně Dobrovolný, dokázal přehrát obránce a poslal centr na vzdálenější tyč, kde byl úplně osamocený střídající Mikyska L., věřil si, že to trefí z „voleje“ a trefil, ale netrefil bránu. Soupeři se tedy rozešli dělbou bodů.  



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: K zápasu jsme byli nuceni nastoupit v improvizované sestavě, proto bod bereme. Kluci zápas odmakali a to je pro mě nejdůležitější.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Benáček [-] , J. Miškela [-] , P. Malec [-] , M. Mikyska [-] - J. Koch [-] (70. L. Mikyska [-] ) , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Chyba [-] , J. Pažourek [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , O. Pánek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , T. Kuchera [-] (46. T. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] (78. F. Rymeš [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 36. T. Kuchera , 50. J. Dolák , 77. L. Jeleček .
Hráči zápasu: J. Chyba - V. Nikrmajer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SÁRKÁNY Martin, KOVÁŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov v mi ulém kole prohrál, a tak si bude chtít doma napravit reputaci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích