0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice nestačily doma na Výčapy


Branky


27. R. Kafka , 69. L. Loucký , 90. F. Rymeš
11

Tři branky v domácí sítí rozhodly o výhře Výčapů na hřišti Hartvíkovic 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Dva přední týmy tabulky se utkaly v Hartvíkovicích. Loňský účastník Okresního přeboru z Hartvíkovic se mohl posunout výhrou před svého soupeře z Výčap. Hosté však dokázali na svém hřišti podzimní duel vyhrát, a to poměrem 3:2. První kolo po dlouhé zimní přestávce svedlo dohromady celky Hartvíkovic a Výčap. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a dařilo se jim ovládat střed pole. Nebezpečí přinášely především dlouhé auty hostů. Po jednom z nich se dokonce dostali v 27. minutě do vedení. Na zadní tyči si našel míč Kafka a s přehledem zakončil. Už v 30. minutě si vypracovali hosté další větší šanci, když po centru z pravé strany zakončili jen těsně nad. K vůbec prvnímu ohrožení branky se dostali domácí až těsně před poločasem. Po pohledné kombinaci se však Sýkora dostal až příliš blízko k brankáři a zakončil jen do jeho náruče.

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas přinesl vyrovnanější hru, než tomu bylo v poločase prvním. Oba týmy se dostaly do několika šancí, avšak žádná z nich nebyla využita. Za zmínku stojí především střela Sýkory, která skončila na pravé tyči. V 69. minutě pak udeřili hosté. Střelou zpoza vápna zavěsil přesně k levé tyči Loucký. Poslední minuty zápasu už měli hosté opět pod kontrolou a dokázali vedení navýšit. Z přímého kopu se v 92. minutě ukázkově trefil Rymeš. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a dařilo se jim ovládat střed pole. Nebezpečí přinášely především dlouhé auty hostů. Druhý poločas přinesl vyrovnanější hru, než tomu bylo v poločase prvním, hosté ale byli produktivnější.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Kafka [-] (73. V. Hadraba [-] ) , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] - T. Urbánek [-] (62. P. Vlk [-] ) , D. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (81. V. Rous [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] -

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (82. F. Rymeš [-] ) , L. Kašpárek [-] (67. L. Loucký [-] ) , D. Matoušek [-] (73. R. Macek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 12. P. Křivánek , 66. M. Outulný , 74. M. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Outulný - M. Semerád , R. Kafka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VRZÁČEK Josef, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jeden ze šlágrů kola skončí těsnou výhrou domácího celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 11. 2018 11:08
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů