Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po půli to vypadalo na drama, pak Lázně udělaly s Černošínem rychlý proces


0

Černošín byl v Láznách jasným outseiderem a byl si toho vědom. Své vápno strážil téměř v deseti lidech a prostor ve vápně domácím geniálně zahustil tak, že nebylo kudy defenzivu hostů propálit. A díky dokonalé disciplinovanosti a i díky zaskočení soupeře, dokázali do poločasu udržet vyronaný stav, 0:0. Ve druhém ale domácí svou hru oživili a zrychlili a překvapení hosté jim přestali stačit. Tím, že Černošínští byli většinu hry bez balónu a pouze soupeře vytěsňovali, jim také rychleji došli síly. Toho domácí dokonale využili a z utkání si udělali nevídané gólové hody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali skvěle. Rozhodli se Lázně, co nejrychleji zaskočit a vyvořili si dvě rychlé šance. Avšak domácí brankář obě vytěsnil na roh a poté se žezla chopili domácí. V dalších minutách už se hrálo pouze na polovině Černošína. Ten zvolil zajímavou taktiku. V deseti hráčích totiž dokonle zaplnil své vápno domácí se nemohli dostat pořádně ani ke střele. Pouze jeden hráč hostů čekal vepředu na sou příležitost z brejku, které se mu však nedostalo, poté, co ho nikdo nepodporoval. Domácí tak stále tlačili, ale neproměnili ani dobré příležitosti a hosté si díky své taktice odnášeli do druhého poločasu remízu 0:0. 

 

A ani po půli ještě domácí nepřišli hostům na kloub. Ale hostům daleko rychleji docházeli síly, museli běhat daleko více, než hosté, kterým zkrátka celé utkání sekundovat nedokázali. Tento fakt fyzické výhody domácí rychle vypozorovali také a dokzali toho skvěle využít. Začali hru ještě zrychlovat a více kombinovat. Černošín jim už vůbec nestačil a Lázně po dvaceti minutách vstřelily první branku. Poté se s nimi však roztrhl pytel. Černošínskou bezmoc totiž ještě podtrhlo pět domácích střelců. Konstantinovy Lázně tak na domácím hřišti poměrně pohodlně zvítězily 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): My jsme celé utkání odehráli na polovině soupeře. V prvním poločase jsme nezužitkovali žádné šance, především proto, protože jejich obrana byla hodně zahuštěná. Do druhé půle jsme ale zlepšili pohyb, jejich polovinu jsme se snažili spíše prokombinovat, než prorazit, či prostřelit a začalo nám to tam padat. Za to jsme moc rádi a získaných tří bodů si velmi ceníme.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Do poločasu jsem s domácími drželi krok. Ve druhém jsme potom totálně odpadli. Hodnotí se mi to opravdu těžko, mám pocit, že se to ani nedá. Z naší strany to byla tragédie. Nevydrželi jsme s dechem a nehráli jsme to, co jsme měli. A prohrát jsme si zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - F. Vacata [-] , K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] , M. Pohlot [-] - A. Kolář [-] , J. Jelen [-] , P. Rašín [-] , K. Seknička ml. [-] , P. Hampapa [-] - J. Sak [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - K. Skoumal [-] , R. Havel [-] , A. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Vondraš [-] , J. Panuška [-] , R. Drozda [-] , R. Jabůrek [-] - P. Černý [-] , J. Slivoně [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.