2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 10:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli porazili Žirovnici


Branky


19

Svou kvalitní jarní formu potvrdili hráči Sapeli Polná v domácím zápase se Žirovnicí. Dvěmi slepenými góly na začátku druhého poločasu rozhodli o další tříbodové sbírce (na jaře už třetí) a posunutí se do klidných tabulkových vod. Napak hosté po labutí písni doma s Přibyslaví opět spadli do jarní mizérie. Sapeli zajíždí k dalšímu kolu do Okříšek, Slavoj se bude chtít doma revanšovat v těžkém okresním derby s Pelhřimovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin bez branek

Úvod utkání patřil hostům, kteří měli již v osmé minutě nebezpečnou akci, kdy po střele Vodáčka zpoza šestnáctky a vyražení míče Hajným následovala těsná dorážka mimo domácí branku. V druhé části první půle již byli nebezpečnějším týmem domácí. Ve 23. minutě se za šestnáctkou uvolnil hbitý Padrnos, jeho jedovka však minula branku hostí. O šest minut později vyhrál opět agilní Padrnos souboj s hostujícím gólmanem, nadvakrát zakončoval do prázdné branky, ale v obou případech dokázali obránci Slavoje střelu zablokovat. Ve 40. minutě zahrával Dvořáček trestný kop z hranice šestnáctky, jen o kousek přestřelil. Ve 43. minutě unikl obráncům Částka, vynikajícho gólmana hostí Švece, ale prostřelit nedokázal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Fotbalisté Sapeli dvěmi góly rozhodli o osudu utkání

Do druhé půle Sapeli Polná vlétlá naplno. Ve 47.minutě vyslal Varhaník přesnou uličku Dvořáčkovi, ten naservíroval míč PADRNOSOVI Davidovi a domácí kanonýr tak vstřelil svůj první gól po svém návratu po dlouhodobém zranění 1-0. O sedm minut později, po ose Varhaník - Bambula - Flekal - Padrnos, posledně jmenovaný nezištně přihrál ČÁSTKOVI Ondřeji, který zvýšil na 2-0. Žirovničtí ovšem utkání nezabalili, byli aktivní a v 66. minutě vypálili jedovku z cca 18m a brnkář Hajný musel předvést své kvality. O dvě minuty později pelášil po pravém křídle Částka, na jeho střílený centr v gólové pozici nedosáhl Bambula. V 71. minutě byl opět v permanenci Hajný, ale i další vydařený projektil hostí skončil v rukavicích domácího gólmana. Tři minuty před koncem mohl vstřelit třetí gól Sapeli Polná Flekal po vyhraném souboji Adamce, mířil ale těsně mimo tři tyče. Na zasloužený zisk tří bodů pro Sapeli Polná to však vliv nemělo

 

Zdroj: www.tjsapelipolna.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
BABÍNEK Jiří (předseda a sekretář klubu, asistent trenéra): "Náš tým zaslouží opět velkou pochvalu za předvedený výkon i za zasloužené vítězství nad velmi kvalitním soupeřem. Vytvořili jsme si dostatek příležitostí a dvě z nich jsme dokázali proměnit. Těší nás jednak výborný defenzivní výkon včetně čistého konta našeho gólmana a rovněž tak gólové vyjádření oběma našimi útočníky. Naopak nás mrzí vynucená střídání Davida Padrnose a Petra Baráka."

FC Slavoj Žirovnice
ZEMAN Miroslav (trenér): "Soupeř by lepší, se Sapeli jsme vyhrát nemohli. Více se o tom z mé pozice rozpovídat nemohu."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] (84. P. Fišer [-] ) , Š. Bambula [-] , P. Doucha [-] , F. Dvořáček [-] , J. Flekal [-] , P. Barák [-] (82. M. Mezera [-] ) , M. Boháček [-] , L. Varhaník [-] (69. M. Brabec [-] ) , P. Tržil [-] , D. Padrnos [-] (60. L. Adamec [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - J. Houška [-] (54. T. Hřebecký [-] ) , D. Rozporka [-] , A. Vaš [-] , M. Kořínek [-] (82. V. Rušil [-] ) , L. Dýnek [-] , J. Svoboda [-] (82. M. Rušil [-] ) , T. Knotek [-] (82. K. Tolkner [-] ) , V. Staněk [-] (65. P. Drechsler [-] ) , V. Cajz [-] , J. Vodáček [-]

Místo: Stáj. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích