V. Crkal 81.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 14:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speříce vezou všechny body od rezervy Velmezu


Branky


18

Rezerva Velkého Meziříčí nezvládla ani druhý zápas jara. Po výprasku u lídra v Ledči si tentokrát doma nespravila chuť ani na rozjeté Speřice. Domácí se tím propadli na dvanácté místo, hosté jsou zatím na jaře bez ztráty bodu a po dvou výhrách drží krásnou čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené a hosté ve vedení

Rezerva VM chtěla odčinit nevydařené utkání v Ledči, naopak Speřice chtěly potvrdit domácí výhru v derby s Pelhřimovem. Sešly se dva týmy, které spíše myslí na útok než obranu a od začátku to bylo znát. Domácím se krutě nevydařil začátek utkání, když již ve 4. minutě nezachytili rychlý útok hostů. Holenda našel po centru Dominika VLČKA a ten se na zadní tyči nemýlil - 0:1. Domácí rychlý gól očividně rozhodil a pořádně zahrozili až ve 20. minutě, kdy ale střelecky selhal Demeter. Z rychlého brejku se pak dostal do šance Soukup, ale ani on se neprosadil. Ve 23. minutě museli po vzájemné potyčce předčasně do sprch Krčál s Vlčkem a hrálo se na obouch stranách o desíti. Po zbytek poločasu se hra odvíjela pouze k pokutovým územím, vybočila z něj jen šance hostujícího Jůzla, jenž se ale neprosadil. 

Speřice náskok navýšily a braly všechny body

Domácí chtěli vyrovnat, začali 2. poločas aktivněji, měli opticky více ze hry, ale do vyložených šancí se nedostávali. Naopak hosté opět těžili ze své efektivity. Přesně po hodině hry předvedli parádní kombinaci, na jejímž konci se krásně k levé tyči prosadil Patrik SOUKUP - 0:2. Domácí ještě před druhým inkasovaným gólem vystřídali a záložník Šuta pozvedl domácí hru. Především s Demeterem se snažili zdramatizovat utkání. Bývalý hráč Zbrojovky Brno pak těsně minul v 70. minutě z přímého volného kopu z hranice šestnácky. Snížit mohl i Mužátko, ale i on další tutovku "tutovku" zahodil a následoval trest aneb nedáš, dostaneš! Po rychlém kontru byl před pokutovým územím zfaulován David JANČÍK, jenž si sám postavil míč a krásnou trefou do šibenice nedal Simandlovi sebemenší šanci - 0:3. Domácí se dočkali čestného úspěchu v 81. minutě, kdy si na centr naběhl Václav CRKAL - 1:3. Hostující brankář se poté vyznamenal v 88. minutě, kdy zneškodnil Demeterovi penaltu. Pak už se zápas v poklidu dohrál.

 



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - R. Hlávka [-] (52. R. Šuta [-] ) , F. Mužátko [-] , R. Demeter [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , T. Malec [-] , J. Dufek [-] (52. M. Nevoral [-] ) , L. Benda [-] , L. Chalupa [-] (84. R. Kruba [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - T. Jůzl [-] , M. Pohan [-] , P. Honzárek [-] , T. Krejčí [-] - D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (89. M. Linhart [-] ) , J. Holenda [-] (77. T. Vrzalík [-] ) , D. Vlček [-] , M. Štěpánek [-] - P. Soukup [-] -

ŽK: 23. D. Krčál , 65. J. Krejčí , 83. L. Chalupa - 63. M. Štěpánek , 65. J. Holenda . ČK: 23. D. Krčál - 23. D. Vlček .
Místo: Velké Meziříčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škorpík Martin - NIEDERLE Zdeněk, FOTR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů