0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř vyhrál i na půdě Rudníku


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Rudník
P. Stránský [-] - M. Huremovic [-] (46. O. Putrovec [-] ) , A. Kaprál [-] , D. Balog [-] , T. Horešovský [-] , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] , M. Jakoubek [-] , D. Čáp [-] , J. Frýba [-] , J. Štemberka [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] (46. T. Hošek [-] ) , R. Kovačík [-] (87. M. Gajdoš [-] ) , L. Brožek [-] , R. Kotyk [-] , P. Ondráško [-] , M. Skála [-] (70. R. Schneider [-] ) , M. Pek [-] , M. Fidranský [-] , J. Mádle [-] , V. Herman [-]

ŽK: 40. M. Huremovic - 32. M. Skála , 73. T. Hošek , 82. M. Fidranský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETRŮ Josef - BITTMAN Jaroslav (N), TĚŽKÝ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 19:26
Na sdobotní utkání odjížděli baníkovci už s celkem jasným postupem do krajské soutěže.Kdo očekával že žacléřáci už konečně musí jednou prohrát,ten se hluboce mýlil.Rudník dostal na podzim od Baníku osm kousků a proto od začátku utkání zalezl hluboko do zákopů a čekal co s ním soupeř provede.Na krásném trávníku hosté kombinovali,hráli poměrně svižný fotbal, ale opět to zakončení .Děj zápasu vzal do svých kopaček špílmachr Radek Kotyk.Domácí brankař chyboval v tom že si špatně postavil při trestném kopu svou obranu,takže nic neviděl.Navíc ta branka byla z kategorie začínajícího žáčka,ten kulatý nesmysl mu prolítl mezi nohama do sítě. Radek se specielně na ten zápas připravoval,hrál tam totiž několik sezon kraj jako host z Baníku.
V druhém poločase se domácí pokoušeli o jakýsi tlak,ale nic z toho nebylo.David Volhejn si řekl že v Rudníku branku nedostane a také to dodržel,dobře mu lepily rukavice.Zmar domácích završil Roman Kovačík po rychlém brejku a tečku udělal kapitán mužstva Jarda Mádle po nádherném centru.
Tento soubor si předčasně nadělil dárek ke stému výročí založení fotbalu v Žacléři (1920)Rudník nás čeká ještě jednou ve finále okr.poháru v červnu v Trutnově.Takže do zbývajících čtyř kol přejeme klukům dvanáct bodů, a tím můžou překonat okresní rekord který už teď nemá obdobu.V sobotu 25.5. nás čeká utkání s Horňákem,přijďte pobejt.

OFS Trutnov :Za krásného jarního odpoledne a na prvotřídním trávníku se odehrál duel nejlepších celků okresního přeboru. První poločas měli více míč pod kontrolou hosté z hornického města a domácí se spoléhali na defenzivu, protože nechtěli opakovat průběh podzimního vzájemného zápasu. První branka padla téměř z ničeho. Žacléřskému matadorovi Kotykovi se nepovedl trestný kop z uctivé vzdálenosti a kopl ho přímo do středu branky, to ovšem zaskočilo brankáře Stránského a procedil míč mezi nohama. Začátek druhého poločasu se nesl v náporu domácích. Největší šanci neproměnil kapitán Kučeravý, když k němu propadl centr Baloga a z bezprostřední blízkosti nadvakrát neprostřelil Volhejna. Rčení nedáš, dostaneš se potvrdilo i tentokrát, v 63. minutě po brejků hostů se prosadil Kovačík. Domací vsadili vše na jednu kartu a chtěli minimálně zkorigovat výsledek, bohužel chyběla finální přihrávka a lepší zakončení a tak 86. minutě po centru vstřelil pojistku pro Baník Mádle. Hostům gratulujeme k postupu do 1.B třídy a přejeme hodně štěstí. Určitě tam našemu okresu ostudu neudělají. Domácí budou bojovat o vítězství v okresním poháru a udržení druhého místa.

Tip: výhra domácích

19. 5. 2019 19:29
Venco,Baník je doma všude :o)))
Fanoušek, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Vítězná | Královéhradecký | Trutnov

Tip: výhra hostů

Možná poprvé přijde překvapení do Žacléře, ale spíš věřím, že lídr bude chtít upevnit své postavení.